Shanghai Media Tech și-a instalat noile mixere Calrec Artemis


Mixerele Calrec Artemis vor fi folosite la evenimente sportive de către gigantul chinez Shanghai Media Tech (SMT). SMT și-a dotat recent car-ul HD9 și sistemul Electronic Field Production (EFP) cu câte un mixer Artemis Shine și Artemis Light. Atât car-ul, cât și sistemul EFP vor fi folosite pentru transmiterea evenimentului 2018 Asian Games ce se va desfășura în Indonezia și a Jocurilor Olimpice de Iarnă din Beijing, China.


Reprezentantul Shanghai Media Tech a declarat: "Noi ne extindem constant capacitățile de producție și captură 3D și 4K, creativitatea vizuală și dezvoltarea de produs - ne stă mărturie noul car ce este primul sistem de broadcast bazat pe IP din China. Pentru aceasta, am avut nevoie de un mixer cu protocol IP bogat și suport excelent al interfeței precum Artemis Shine. Pentru sistemul nostru EFP, am avut nevoie de un mixer proiectat nativ cu o suprafață mare, iar Artemis Light s-a potrivit perfect."


Înaintea achiziției, SMT a avut o experiență cu mixerul Artemis atunci când le-a fost prezentat la o expoziție. Reprezentantul SMT a zis că a fost impresionat de interfața plăcută și de aplicația de iPad, precum și de funcția de monitorizare excelentă. După o analiză mai amănunțită a piesei, a fost clar că Artemis nu are concurent, având capacitate de routare și procesare enormă și integrare perfectă cu alte produse IP ale altor producători.


Vicepreședintele de vânzări Calrec, Dave Letson a declarat: "Suntem încântați că Shanghai Media Tech folosește mixerele noastre Artemis pentru două evenimente sportive de mare anvergură. Proiectul subliniează beneficiile liniei de produse Artemis, ce include capacitate impresionantă de routare și procesare, precum și un design modular ce permite modulelor de intrări/ieșiri să fie înlocuite rapid în timpul producțiilor. Acest tip de combinație versatilă este ceea ce ne dorim să oferim clienților în continuare."