Service Fujinon | CBS | Bucuresti, Romania, Decembrie 2015


Cu o saptamana inainte de Craciun, Fujinon Europe impreuna cu Creative Broadcast Solutions au vizitat utilizatorii  profesionisti din Romania pentru a verifica gratuit obiectivele Fujinon Broadcast si Cine din inventarul acestora.

Timp de 5 zile, Andre, inginerul de la service-ul central Fujinon Europe, impreuna cu colegul nostru Vali , au verificat si au  reparat toate obiectivele Fujinon care le-au trecut prin mana: de la box lensuri 76x pana la obiective SD sau HD pentru aplicatii ENG. Mai mult, toate aceste reparatii au fost efectuate gratuit si la locatia clientului. Astfel am ramas profund impresionati cum un box lens poate fi complet revizuit, desfacut, curatat, gresat si calibrat chiar si in culisele unei productii in derulare, cu ajutorul laboratorului portabil adus de Andre (o simpla geanta cu scule si mult know how).

Peste 40 de obiective broadcast au fost verificate si reparate in maratonul de 5 zile “premium service on site” si un nou mod de abordare “customer oriented” a fost exercitat cu succes.

Aceasta actiune sustinuta in premiera de Fujinon nu face decat sa confirme implicarea producatorului nipon in parteneriatul inceput cu Creative Broadcast Solutions in Romania si sa ateste faptul a atunci cand cineva investeste in Fujinon investeste pe termen lung in produse si servicii de cea mai inalta calitate.