Seriile UX si DVX pana la 5 ani Garantie


Producatorul Japonez Panasonic incepand cu 10 ianuarie 2017 ofera posibilitatea de extindere a garantiei standard de 3 ani (2 ani + 1 an pentru inregistrare produsului) la 5 ani pentru 3 modele de camere profesionale. Aceasta optiune de inca 2 ani garantie, este oferita clientilor in anumite conditii. Produsele care fac parte din aceasta perioada de garantie extinsa sunt AG-UX180, AG-UX90, AG-DVX200.


Prelungirea cu 2 ani a perioadei de garantie extinsa, poate fi facuta oricand in perioada de garantie standard de 36 luni. Utilizatorul va beneficia de toata asistenta de Service, specifica produselor prosumer. Ca orice serviciu Premium de Garantie Extinsa, acesta va fi contracost.


Inregistrarea se poate face prin urmatoarea procedura. Accesati si inregistrati camera AICI.

Panasonic o sa va trimita un certificat de garantie bazat pe adresa indicata din comanda (de la distribuitor, importaator sau clientul final). Clientul va trebui sa inregistreze numarul serial al certificatului in site-ul de Service Panasonic  intr-o perioada de maxim 60 de zile. Pentru mai multe detalii intrati AICI.


Avantajele unei garantii extinse ofera un confort suplimentar utilizatorului. Produsele Prosumer sunt o alegere excelenta pentru proiecte durabile in timp. Camerele selectate pentru perioada de Garantie Extinsa sunt de ultima generatie si prezinta un elemente de pionierat in noua generatie 4K. Avantajul cel mai important al unei perioade extinse de Garantie, este asigurarea unei durate de viata mai mari, in conditii optime, pentru camera pe care o detineti.