Sennheiser și Neumann prezintă soluții audio inovative la NAB 2017


Tehnologie audio pentru producții de toate mărimile - asta vor expune cei de la Sennheiser și cei de la Neumann la standul C2213 pe care îl impart la NAB. O gamă inovativă de produse e gata să ofere captură audio profesională la orice nivel, indiferent că vizitatorii produc filme sau se concentrează la jurnalism de teren. Standul prezintă și soluții pentru radio și studiouri TV, soluții pentru producții captivante de realitate virtuală și chiar și soluții pentru uz personal cu microfonul de acțiune MKE 2 elements pentru camerele GoPro® HERO®4.


"Tehnologia de producție de astăzi se întinde pe o gamă largă de aplicații și, prin urmare, și tehnologia audio Sennheiser și Neumann are nevoie de un spațiu larg de prezentare," explică Achim Gleissner, Director Sennheiser. "Indiferent că produceți un film cu buget mare sau un tutorial pentru canalul dumneavoastră de YouTube - o soluție audio excelentă va fi la îndemână la standul nostru del a NAB."


Standul este împărțit în mai multe zone pentru a prezenta cât de bine posibil întreaga gamă de soluții oferite de Sennheiser și Neumann.


Zona "Filmset" le introduce vizitatorilor noul sistem wireless Sennheiser Digital 6000 și receiverul de cameră pe două canale EK 6042, pe lângă seria de microfoane shotgun Sennheiser MKH.


Un birou audio tipic a fost recreat în secțiunea "OB van". Monitoarele Neumann, precum monitorul de studio activ KH 120 și noul monitor de studio KH 80 DSP sunt prezentate alături de receiverul de rack Sennheiser 6000.


În zona "Radio World", vizitatorii pot încerca o selecție de microfoane Neumann, inclusiv modele din renumita gamă BCM. În același timp, prezentarea AMBEO ilustrează microfonul AMBEO VR împreună cu conținutul captivant creat cu acesta.


Zona "Mobile Journalism" introduce soluții precum sistemul wireless Sennheiser AVX și microfoanele iOS® (ClipMic digital, MKE 2 digital) pe care Sennheiser le-a dezvoltat împreună cu specialiștii Analog/Digital Apogee.


În zona specială dedicată sportului, Sennheiser va demonstra microfonul de acțiune MKE 2 elements pentru camera GoPro HERO4 și va prezenta avantajele unui microfon extern rezistent la apă pentru înregistrarea sporturilor de acțiune.


Vizitați standul Sennheiser și Neumann la NAB, Central Hall C2213.