Sennheiser și Neumann lansează un pachet special wireless


Pentru a marca a-90-a aniversare a companiei Neumann, Sennheiser și Neumann a dezvăluit un pachet promoțional foarte special care combină un sistem de microfon wireless Sennheiser ew 500 G4 și capsula Neumann KK 205. Această ediție specială face sunetul recunoscut Neumann disponibil pentru o audiență mult mai mare - până acum capetele de microfon Neumann au fost rezervate seriilor wireless Sennheiser 2000, 6000 și 9000.


Bazat pe microfoanele de scenă cu fir KMS câștigătoare de premii, KK205 oferă o claritate excepțională și sunetul caracteristic Neumann. Capsula transmite sunetul imediat, emoțional cu un răspuns foarte rapid. KK 205 poate primi nivel de sunet de până la 150 dB fără opriri, asigurând gain ridicat înaintea feedback-ului și oferind o izolare laterală bună față de celelalte surse de sunete de pe scenă.


Sistemul de microfon wireless ew 500 G4 oferă putere de transmisie de până la 50 mW și o lățime a benzii de 88 MHz, oferind inginerilor suficient spațiu de manevrare în spectrul ocupat RF. Sistemul este disponibil în toate frecvențele standard UHF și vine împreună cu transmițătorul, capsula, receiverul cu montură pe rack, kit de montură rack, clip pentru microfon și sursă de alimentare.