Sennheiser EW 112P - Sistemul Wireless Al Profesionistilor


Sennheiser EW 112P este un sistem complet de microfon wireless pentru setup-uri DSLR/pro video pe care nu trebuie să-l configurați - include chiar și baterii! Îl scoateți din cutie, îl conectați, porniți și sunteți on-air.


Sistemele wireless profesionale de genul acesta obișnuiau sa fie câteva mii de euro, dar acest sistem complet Sennheiser EW 112P este doar 2470 de lei.


Deși EW 112 poate fi comandat în mai multe combinații de microfon - receiver - transmițător, ne vom concentra asupra kit-ului cu lavalieră.


Acest sistem este ideal pentru interviuri organizate, reportaje de știri și multe altele. Microfonul de mici dimensiuni are o clemă cu care se atașează de gulerul/hainele subiectului, iar firul poate fi tras în mod invizibil prin spatele hainelor până la transmițătorul montat în spatele subiectului (la curea).


Receiver-ul se montează pe patina camerei/DSLR-ului folosit de operator. Sistemul are două cabluri - unul cu conector 3,5 mm pentru DSLR-uri, iar altul cu un conector standard XLR pentru folosirea împreună cu echipamentele profesionale.


Puteți petrece o jumătate de an să citiți manualul sau puteți să treceți direct la treabă, mulțumită modului ușor de operare al sistemului EW 112. Introduceți bateriile incluse, conectați microfonul, porniți transmițătorul, atașați-l subiectului, puneți receiverul pe patina camerei și BINGO! Sistemul se configurează singur și va reda un sunet curat, profesional, de calitate broadcast.


Nu există niciun mod mai bun decât un microfon bun pentru a capta sunet perfect. Lavaliera inclusă excelează atât la înregistrările în studio, cât și la cele pe teren pentru că microfonul este aproape de subiect, iar sunetul ambiental nedorit și ecourile au șanse mai mici de a interfera cu sunetul înregistrat de lavalieră. În special dacă sunteți la început de drum în această meserie, acest microfon va înregistra un sunet curat, de calitate broadcast (Ce brand credeți că se folosește la Hollywood? Evident: Sennheiser) fără zgomot ambiental nedorit sau ecouri.


Sennheiser este marca preferată la Hollywood de decenii întregi - ceea ce înseamnă că s-au gândit la toate. De exemplu, chiar și conectorii de 3.5 mm au încuietori cu șurub ca să nu pierzi sunetul în mijlocul filmării. Butoanele de pornire/oprire sunt în spatele unor clapete de plastic din același motiv.


Proiectate în Germania și asamblate în Statele Unite, sistemele wireless EW 112 sunt echipamente profesionale pentru profesioniștii ce au nevoie de cel mai bun sunet la un preț corect.