Sennheiser Evolution Wireless G4 duce sistemele wireless un pas înainte


Sistemele wireless Evolution de la Sennheiser sunt un standard în industrie pentru creatorii de conținut, companiile de producție, cât și pentru broadcasteri de mărime mică și medie la nivel mondial. Disponibile acum în a patra generație, videografii vor fi surprinși nu numai de ultima versiune a popularului sistem wireless ew 100-p, cât și de noul sistem wireless ew 500-p, sistem proiectat pentru industria de film. Noua serie G4 este compatibilă perfect cu generațiile anterioare de sisteme wireless, protejând investițiile anterioare.


"Suntem încântați să extindem gama evolution wireless G4 cu o serie special concepută pentru ENG, film, reportaje și creare de conținut. Noua serie ew 500-p are în componență un microfon lavalieră MKE2, microfon ce a fost alegerea profesioniștilor pentru câteva decenii." a declarat Dennis Stegemerten, manager de produs pentru G4.


Seria ew 100-p G4 include setul handheld ew 135-p G4, două seturi portabile cu lavalieră: ew 112-p G4 (omnidirecțional) și ew 122-p G4 (cardioid), precum și set-ul combo ew 100 G4 ENG, ce oferă transmițătoare plug-on cât și body pack cu un microfon clip-on omnidirectțional ME 2-II.


Complementând set-urile ew 100-p sunt noile set-uri profesionale din seria ew 500-p pentru ENG și film. Sistemele includ noul set potabil cu lavalieră ew 512-p G4 Pro (cu receptor pentru cameră, tranmițător body pack, microfon lavalieră profesional MKE 2 și accesorii variate), setul portabil ew 500 BOOM G4 (cu receptor pentru cameră, transmițător plug-on și accesorii) și nu în ultimul rând, setul combo ew 500 FILM, ce include atât transmițător bodypack, cât și plug-on, lavalieră MKE 2, receptor de cameră și accesorii.


Interfața de utilizator a noii serii ew 100-p permite setarea și controlul mai rapid pe teren; până la 12 frecvențe compatibile permit utilizarea în multi-sistem. Carcasa lui SKM 100 G4 este făcută din aluminiu ușor - un avantaj pentru interviurile lungi.


Comparat cu seria ew 100-p, sistemele ew 500-p operează pe o lățime de bandă extinsă, de până la 88 MHz (față de 42 MHz), oferind mai multe canale și o alocare mai ușoară a acestora în mediile RF aglomerate. În plus, sistemele ew 500-p oferă putere mai mare pentru rază de acțiune mai mare: puterea poate fi selectată în trei trepte: 10, 30 sau 50 mW, pe când sistemele ew 100-p oferă o putere de ieșire de până la e0 mW.


Microfonul lavalieră inclus în set-urile ew 512-p G4 și ew 500 FILM G4 este MKE 2, un microfon standard în industrie. Pe lângă toate acestea, carcasa lui ew 500-p este mai puțin sensibilă la umezeală, deci mai rezistentă pentru utilizarea pe teren. În comparație cu SKP 100 G4, ce poate fi folosit numai cu microfoane dinamice, SKP 500 G4 beneficiază de phantom power și poate fi folosit cu orice tip de microfon, inclusiv cu cele cu condensator.


Toate componentele din gamele ew 100-p și ew 500-p sunt disponibile și separat, astfel încât utilizatorii își pot crea cele mai bune sisteme wireless din gama evolution. De exemplu, pot alege microfonul handheld ce se potrivește cel mai bine cu receptorul EK 500 G4, sau pot adăuga transmițătorul plug-on SKP 500 G4 sistemului ew 100-p, astfel se poate beneficia de diferitele avantaje ale fiecărei componente din gama evolution.