Sennheiser AVX - Sunetul perfect pe care te poți baza


Specialistul audio Sennheiser a prezentat la expoziția NAB din Las Vegas un nou microfon wireless pentru camere. Sistemul se pretează atât utilizării profesionale, cât și amatorilor ambițioși. De acum înainte, înregistrarea audio se face în doar câțiva pași simpli: introduci receiver-ul audio în intrarea audio a camerei și pornești transmițătorul microfonului. Atât! În rest, sistemul va avea grijă ca toate setările tehnice să fie perfecte.


Wireless fără stres


Până acum, mulți creatori de filme ocoleau sistemele audio wireless din cauza complexității lor tehnice și a licențierii frecvențelor de transmitere. AVX elimină ambele obstacole. Sistemul transmite în frecvența liberă de 1.9 GHz și caută automat frecvențe de transmitere libere. Dacă apar interferențe, AVX schimbă frecvența de transmitere instantaneu, fără întreruperi. Sistemul setează automat și sensibilitatea, sunetele prea puternice sau prea încete sunt acum o inconveniență a trecutului.


Pregătit de acțiune în trei configurații diferite


AVX este disponibil în trei configurații: cu microfon wireless, cu lavalieră sau într-o configurație profesională, perfectă pentru film și producții TV: cu lavalieră MKE2.


Receiverul intră direct în intrarea XLR-3 a camerei. În cazul în care camera beneficiază de dotarea 'phantom power' pentru microfoane, receiverul se va activa odată cu camera. Pentru camere cu intrare jack, un cablu adaptor este inclus, iar receiverul se atașează direct la cameră folosind accesoriile incluse.


Rază adaptivă de transmitere


AVX este echipat cu un sistem adaptiv ce controleaza puterea transmiterii semnalului. Asta înseamnă că sistemul folosește mereu puterea necesară pentru a menține o conexiune stabilă între microfon și cameră. Beneficiul nu este numai stabilitatea conexiunii, ci și reducerea consumului de baterie.


Baterii foarte bine concepute


Transmițătorul și receiver-ul folosesc baterii Litium-Ion, care se încarcă prin port USB. Transmițătoarele pot afișa durata de viață a bateriei. Bateriile și o unitate separată de încarcare sunt incluse în set. Toate componentele sistemului AVX se pot achiziționa și separat.


CBSpro este dealer autorizat Sennheiser, sistemele de microfoane AVX putând fi achiziționate la prețuri competitive la următoarele link-uri:


Sennheiser AVX 835 Digital Wireless Set 

Sennheiser AVX ME2 Digital Wireless Set 

Sennheiser AVX MKE2 Digital Wireless Set