Sennheiser anunță integrarea Digital 6000 în mixerele Yamaha


La InfoComm, Sennheiser și Yamaha au anunțat că sistemele de microfon Sennheiser Digital 6000 pot fi perfect integrate în mixerele Yamaha CL și QL începând cu viitoarele update-uri de firmware ale celor de la Sennheiser și Yamaha. Aceste update-uri înseamnă că receptoarele wireless Sennheiser EM 6000 și EM6000DANTE pot fi monitorizate direct de la mixer, permițândule inginerilor să verifice parametrii precum performanța RF, calitatae legăturii, nivelul audio și starea acumulatorului direct de la mixer, precum să poată să și ajusteze anumiți parametri fără nevoia de software sau ecrane adiționale. Această integrare este disponibilă deja pentru mixerele Soundcraft Vi000.


"Yamaha continuă să ofere soluții convenabile prin parteneriatul său cu diverși parteneri. Acest anunț duce această colaborare la un cu totul alt nivel. Așteptările de la mixerele digitale au crescut, iar funcționalitățile acestora nu pot fi dezvoltate de o singură companie. Soluțiile performante nu pot fi posibile fără suportul și cooperarea altor companii. De asemenea, feedback-ul de la clienții noștri este un ingredient vital. Conduse de nevoile clienților noștri, colaborările cu partenerii noștri vor continua să producă soluții excelente pe viitor."


"Sennheiser își dorește mereu să colaboreze cu alți producători pentru a le permite sistemelor să interfațeze cu produsele acestora, eficientizând fluxurile de lucru. Capacitatea de a monitoriza parametrii lui EM 6000 direct de la mixerul audio este ceva ce clienții noștri au cerut dintotdeauna. Suntem încântați că am putut colabora cu Yamaha în acest scop și lucrăm și cu alți producători pentru a integra această capacitate și în mixerele lor."