SBN achiziționează două mixere Calrec: Summa și Brio


SBN a achiziționat cele două mixere Calrec Summa și Calrec Brio pentru a se asigura că mesajele transmise sunt mereu clare și de calitate.


"Capacitatea de a conecta mixerele Calrec folosind Hydra2, faptul că avem redundanță totală și am eliminat infrastructura analogică au fost extrem de importante pentru noi și au fost și cele mai evidente avantaje față de alte mixere. SBN produce aproximativ șase ore de conținut în direct zilnic, așa că a fost nevoie de mixere fiabile și pregătite pentru folosirea în regim de broadcast pentru a satisface nevoile programului nostru de producție." au declarat reprezentanții SBN.


SBN folosește acum un mixer Summa, un mixer Brio și două mixere DiGiCo S21 cu card-uri MADI. Toate mixerele interfațează prin rețeaua Hydra2. La studio-urile SBN există camere peciale pentru înregistrări video și două camere de traducere în direct. Având peste 45 de ani de experiență în industria de televiziune remote, cei de la SBN erau deja familiarizați cu reputația și calitatea produselor Calrec.


"S-a simțit imediat o îmbunătățire clară de îndată ce am pornit mixerele Summa și Brio. Ambele mixere au îmbunătățit calitatea semnalului și procesarea, au crescut fiabilitatea și au fost foarte eficiente din punct de vedere preț-calitate pentru transmisiunile noastre în direct. Suntem extrem de încântați de performanțele acestor mixere."


"SBN este o rețea mare și de încredere și suntem încântați că ne ocupăm de partea lor audio. Puterea și flexibilitatea oferite de mixerele Summa și Brio aflate în rețea au deschis multe posibilități prin faptul că au permis un flux de lucru digital." a spus managerul de vânzări regionale Calrec