Saint Petersburg TV folosește 12 camere Grass Valley LDX 82 Flex


Postul TV Saint Petersburg TV din Rusia a achiziționat cele 12 camere Grass Valley LDX 82 Flex pentru calitatea superioară a imaginii pe care o produc acestea.


Cele 12 camere LDX 82 Flex au gamă de culori extinsă și capacitate HDR opțională înclusă. Aceste camere accentuează calitatea producțiilor live din studio-urile postului cu conținut de înaltă calitate pentru programe de știri, talk show-uri și programe de muzică.


Grass Valley a lucrat cu integratorul local pentru a asigura că serviciile de producție ale Saint Petersburg TV includ conținut SD/HD/3G precum și SDR și HDR. Cu ajutorul camerelor Grass Valley LDX 82 și a stațiilor de bază XCU, Saint Petersburg TV poate administra orice tip de producție și semnal din doar 

două camere de control audio și video.


"Principala noastră prioritate a fost crearea de conținut de înaltă calitate pentru telespectatorii noștri. Soluțiile inovatoare și suport eficient pentru aceste soluții sunt critice pentru acest obiectiv. Nu numai că avem experiențe plăcute cu echipamentele Grass Valley, dar echipa lor locală a dovedit o colegialitate de invidiat. Camerele LDX 82 sunt o noutate bine venită în producțiile noastre live pentru că sunt unice în ceea ce privește capacitatea lor HDR și compatibilitatea cu sistemele de transmisiuni 3G prin fibră/triax." a declarat directorul tehnic al postului.


LDX 82 Flex este o cameră single-format 1080i sau 720p cu imagine, procesare și performanță superioară, construită special pentru flexibilitate și excelență operațională. Asta înseamnă că Saint Petersburg TV are abilitatea să actualizeze LDX 82 Flex în orice altă cameră din gama LDX 82, în funcție de nevoile de business și producție.


"Suntem foarte fericiți că Saint Petersburg TV a ales camerele Grass Valley pentru studiourile sale. Camerele LDX cu senzorii CMOS Xensium dezvoltați intern permit o calitate de invidiat. Propunerea noastră de echipamente a surclasat concurența atât pe plan tehnic, cât și financiar, și ne bucurăm că susținem Saint Petersburg TV în planurile sale ambițioase de expansiune." a declarat reprezentantul Grass Valley.