Sachtler/Vinten flowtech 75 - Un trepied revoluționar


Revoluționează fluxul tău de lucru cu cele mai rapide picioare de trepied de pe piață. Sachtler flowtech 75 este mai ușor și mai rapid de pregătit pentru filmare decât orice alt trepied de pe piață - testat în condiții extreme, îi oferă operatorului camerei siguranța și viteza de care are nevoie când este sub presiune. Cu ajutorul picioarelor revoluționare, trecerea de la o filmare de la înălțime redusă la o filmare la o inălțime mai mare se face într-o singura clipă.


Design-ul trepiedului flowtech este cu adevărat revoluționar. Caracteristica principală ce îl deosebește de celelalte design-uri de pe piață este design-ul clemei. Înconjurând partea de sus a trepiedului sunt trei leviere ce strâng sau destind frânele, un levier pentru fiecare picior. Deoarece levierele sunt în partea de sus a trepiedului, nu este nevoie să te apleci pentru a face ajustări de înălțime la diferitele secțiuni ale picioarelor. Chiar și fără experiență anterioară, trepiedul poate fi pregătit și asigurat pentru filmare în doar câteva secunde. Deși are un design neconvențional, nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește utilizarea tradițională a unui trepied. Fără spreader-ul mid-level, flowtech 75 poate ajunge la o înălțime redusă, de doar 25 cm, sau poate fi extins până la înălțimi de 157 cm. Ajustările de înălțime se fac rapid și ușor, fiind nevoie doar de acționarea unui singur levier/picior.


Construcția din fibră de carbon îl face un trepied foarte ușor. Forma cuprinzătoare a picioarelor le face foarte confortabil de pus pe umăr. Chiar dacă au o greutate redusă, design-ul picioarelor asigură stabilitate torisonală, o problemă des întâlnită la trepiedele ușoare. Per total, design-ul se pretează foarte bine filmărilor de tip run-and-gun, unde timpul de pregătire este unul scurt. Masa maximă suportată de trepied este de 20 kg, așa că se pot monta camere mici și medii și accesoriile acestora.


Baza de 75 de mm este compatibilă cu majoritatea capetelor fluide, așa că puteți achiziționa flowtech 75 atât în variantă Sachtler, cât și Vinten. Mai multe sisteme de trepied sunt disponibile, precum și un strap pentru cărat trepiedul. Sachtler flowtech 75 este disponibil împreună cu capetele fluide Sachtler: ACE XL, FSB 4, FSB 6 și FSB 8, Pe de altă parte, Vinten flowtech 75 este disponibil cu capetele fluide Vinten: Vision Blue, Vision Blue 3 și Vision Blue 5.