Să nu subestimăm XF-urile mici


Compact în dimensiuni, ușor si complet echipat, camera profesională Canon XF100 se adaptează perfect nevoilor tale. Deși împarte multe caracteristici cu frații mai mari Canon XF305 și XF300, printre care putem enumera înregistrarea Canon XF Codec și Compact Flash (CF), XF100 oferă niște caracteristici proprii unice.


Fie că îl folosești ca o cameră secundară pentru XF305 sau XF300 sau ca principala ta cameră, XF100 este pregătit pentru o gamă largă de aplicații în care calitatea înaltă a imaginii, portabilitatea dusă la extrem și workflowul eficient sunt de cea mai mare importanță. Cu înregistrare infraroșu și adevărate capacități de producție în 3-D stereoscopic, XF100 le permite utilizatorilor să își exploreze creativitatea în piețele actuale și cele emergente.


XF100 utilizează codecul Canon XF - o compresie în fișiere MPEG-2 cu un File Wrapper MXF care asigură cea mai largă compatibilitate posibilă cu infrastructura existentă din industrie, metadata și sistemele de editare non-liniare (NLE). Codecul folosește color sampling 4:2:2 pentru a permite tranziționări ultra fine în ton și culoare și a menține cea mai mare calitate a imaginii necesară pentru metodele avansate de procesare din post producție.


Noul obiectiv Canon 10x HD Video este prezent pe XF100 împreună cu senzorul CMOS care permite înregistrarea la rezoluție Full HD (1920x1080). Împreună, obiectivul și senzorul livrează o calitate excepțională a imaginii. Camera oferă și multiple posibilități de alegere al bitrate-ului, rezoluțiilor și a framerate-urilor pentru a extinde flexibilitatea creativă, permițând utilizatorilor să lucreze în orice mediu de producție.