Ruptly are încredere în MediorNet și Artist ale Riedel


Media network-ul MediorNet al Riedel și intercomul matrice digital Artist oferă rutarea redundantă a semnalului și un schelet comunicațiilor la bordul a două vehicule OB noi-nouțe ale Ruptly, o agenție de știri din Berlin. Qvest Media, un lider mondial al arhitecturii de sisteme și al integrării industriilor broadcast și media, a proiectat și construit noul vehicul broadcast și DSNG.


Noile vehicule de producție ale Ruptly dispun de un design inovativ și foarte ușor, dezvoltat de Qvest în strânsă legătură cu partenerul Carrosserie Akkermans. În ciuda dimensiunilor compacte, cele două vehicule oferă echipament de ultimă oră optimizat pentru producții 4K și UHD, inclusiv știri, evenimente și sporturi live, dar și documentare stil cinematic.


„Abordarea rutării decentralizate a Riedel MediorNet este ideală pentru cerințele stricte ale broadcastingului live și oferă economii mari de costuri pentru producțiile 4K și UHD. MediorNet nu doar elimină punctele de eșec, dar oferă și eficiență în operare odată cu posibilitatea de a plasa fizic mufele I/O mai aproape de locul în care e nevoie de ele. Pe lângă asta, capacitățile integrate de procesare, inclusiv conversii embedding/deembedding și up/down, reduc nevoia unor dispositive ce au un singur scop. Aceste capacități duc la reducerea semnificativă a greutății și permite Qvest Media să exceleze fără depășirea limitei de 3.5 tone,” spune Ahmet Cakan, Chief Technology Officer, Ruptly. 


MediorNet constă în cinci dispozitive de distribuție media MicroN interconectate cu patru dintre ele care se ocupă de manipularea distribuției semnalului și procesare, iar unul oferind capacități de multiview-er virtual. Cu rutarea decentralizată oferită de MediorNet, toate semnalele audio și video sunt distribuite în timp real între noduri conectate din vehiculul OB, cel DSNG și stageboxurile MediorNet Compact Pro care pot fi plasate oriunde este nevoie de ele.