RTV Montenegro trece la un nou nivel cu Calrec Artemis Light


RTV Muntenegru și-a inaugurat noul car HD OB 6 echipat de Calrec în Februarie. Noul car va produce Montevizija, un concurs național în care se va alege participantul la Eurovision 2019 din partea Muntenegrului.


Dejan Vujović, Director Tehnic, a spus: "Această producție este deosebit de importantă pentru noi pentru că a fost prima transmisiune stereo de televiziune a celor de la RTV și a fost distribuită în HD. Calitatea sunetului este superbă, iar asta se datorează în mare parte noului mixer Artemis Light pe care l-am instalat. Artemis este incredibil de ușor de învățat și operat."


Noul car este expandabil pe ambele părți și este echipat cu 13 camere, deși are posibilitatea de a fi folosit cu 17. De asemenea, beneficiază și de capacitățile de networking audio ale lui Calrec Hydra 2. Unitatea OB a fost proiectată pentru a atinge și depăși standardele de producție ale transmisiunilor sportive."


RTV Muntenegru este una din televiziunile publice naționale și constă în trei canale TV și două canale radio. Conținutul său ajunge la până la 99 % din populația Muntenegrului.


Vujović a adăugat: "Hydra 2 este unul din avantajele cheie ale mixerelor Calrec față de competiție. Avem un stage box în HD OB 6, cu surse audio introduse în acesta. Hydra 2 a fost folosit pentru toate routările, inclusiv pentru aduio-ul ce trece prin două stage box-uri externe separate. Sunt conectate prin fibră optică și apar instantaneu pe rețea, complet transparent, ușurând viața inginerilor noștri audio. Vom mai instala și alte echipamente Calrec anul acesta pe măsură ce vom actualiza tehnologia stațiilor noastre TV și radio."


"Nu este o întâmplare că mixerele noastre, inclusiv Artemis, sunt folosite la scară largă în outside broadcasting. Artemis, în particular, este alegerea perfectă pentru RTV Muntenegru pentru calitatea superioară a sunetului, ușurință în utilizare și flexibilitate. A fost folosit deja la producții majore și este pregătit pentru proiecte de înalt profil. Suntem nerăbdători să continuăm acest parteneriat de mare succes." a declarat Michael Reddick, manager de vânzări internațional, Calrec