Ring Light - Un nou trend de la F&V


Astăzi vorbim despre lumină. Făra lumină, orice filmare sau fotografie poate fi compromisă. Astăzi vorbim despre Ring Light-ul de la F&V.


Ring Light-ul 720 LED de la F&V e foarte versatil si extrem de portabil. Diametrul mare al ring light-ului F&V îți permite să îl folosești off-camera ca o lumină LED stand-alone și poate fi folosită chiar și cu un softbox opțional. Luminile pot fi folosite cu două baterii NP-F, ceea ce înseamnă că le poți lua cu tine oriunde vrei. Atât Ring light-urile Z720, cât și R720 sunt disponibile bi-color, cât și cu lumină de zi.


Gama de panouri LED F&V plus vine complet echipată cu tot ce ai nevoie, atât pentru ședințe foto/video de studio, cât și pe teren. E o gamă ce oferă soluții de iluminare pentru toate scopurile și gusturile și oferă rezultate la nivel înalt la o valoare incredibilă. Oferind o acuratețe excelentă a temperaturii de culoare și o culoare consistentă, gama plus e proiectată să funcționeze perfect în situații critice din punct de vedere al culorilor.


Combinând calitatea și prețul accesibil, produsele precum panourile LED K4000 și LED ring-ul R300 au fost foarte apreciate în rândul filmmakerilor. Rezolvând problemele cheie ale altor lumini LED de pe piață, sunt în uz în cele mai solicitante situații în aplicații de studio, știri, precum și în videografie.


LED-ul UltraColor trimite panourile LED F&V într-o nouă dimensiune, combinând beneficiile iluminării LED cu performanța luminilor profesionale tradiționale. Cu acuratețe de neegalat, seria UltraColor e construită să ofere aceeași performanță pentru toate camerele de fiecare dată. Garantat.


Design-ul luminilor R720 nu e numai frumos, dar e și versatil. Forma ei, factorul de mărime mare și capacitățile de luminozitate mare îți permit să folosești lumina asta așa cum n-ai mai folosit altă lumină până acum.


Avantajul factorului de mărime mare e dublu. Nu numai că R720 va funcționa cu cele mai mari obiective de cinema, dar va crea și o lumina mare, frumoasă în ochii subiectului tău. Un display LCD iluminat arată atât intensitatea, cât și CCT-ul, așa că îți poți seta lumina perfect de fiecare dată.


Cu accesoriile opționale și funcționalitățile extinse poți face din R720 cea mai bună unealtă pentru nevoile tale. Modulul WiFi îți permite nu doar controlul luminii dint-o aplicație de telefon, dar îți adaugă și o funcție de reglare separată a luminozității și a temperaturii de culoare a fiecărui cadran, permițându-ți o iluminare foarte interesantă.