Riedel se lanseaza in viitorul IP prin numirea unui nou vice presedinte


Riedel Communications a anuntat numirea Renaud Lavoie in noua functie de vicepresedinte tehnologic. Raportand direct lui Thomas Riedel, CEO si fondator, Lavoie va lucra pentru a stimula inovatia tehnologica, pentru a avansa portofoliul de solutii video Riedel si pentru a consolida expertiza companiei in hardware si software IP.

Lavoie intra in acest nou rol strategic dupa ce a servit timp de aproape un an ca director general pentru Riedel Montreal. In calitate de vicepresedinte tehnologic senior, el va lucra pentru a creste interactiunea intre echipele de cercetare ale Riedel, gestionand un grup de ingineri experti din diferite discipline de cercetare si dezvoltare dornici sa exploreze noi tehnologii.

„Intrucat clientii nostri din domeniul mass-media si divertismentului sufera o schimbare perturbatoare majora pe masura ce se angajeaza in tranzitia catre IP, este mai important ca niciodata sa ne consolidam echipele de ingineri care fac cercetari si dezvoltari de ultima generatie. Renaud este liderul ideal pentru a concentra unele dintre cele mai creative minti ale industriei noastre asupra acestui efort ”, a spus Riedel. „in calitate de fondator al Embrionix, Renaud a fost pionier in utilizarea modulelor SFP pentru procesarea semnalului, a contribuit la aproape 40 de brevete si ramane unul dintre cei mai respectati experti din lume in domeniul sau. in aceasta noua pozitie, el va fi capabil sa-si dezlantuie potentialul in cea mai mare masura, continuand, de asemenea, cercetarea si munca ca consultant expert, educator si contribuitor cheie la cartile albe si evenimente tehnologice Riedel. ”

Lavoie a fost numit director general al Riedel Montreal la achizitionarea de catre Riedel a Embrionix. Inainte de a crea Embrionix, a fondat si a ocupat functia de presedinte al Brioconcept, o companie de consultanta electronica si a predat mai mult de noua ani ca profesor adjunct la École de Technologie Supérieure (ÉTS), o divizie a Universitatii din Québec. Lavoie a fost, de asemenea, anterior designer senior de hardware pentru Miranda Technologies si a cofondat GScience, o companie de performanta in domeniul eSport Detine o diploma de licenta in electronica de la ÉTS si un certificat in management si conducere de la scoala de Management MIT Sloan.

„Sunt incantat de increderea pe care echipa Riedel o are in abilitatile mele de a-mi asuma acest nou rol, dedicat eforturilor noastre de a modela viitoarele fluxuri de lucru pentru industria de difuzare, divertisment si AV”, a comentat Lavoie. „Astept cu nerabdare sa explorez in continuare posibilitatile neexploatate in domeniul tehnologiei IP cu talentata echipa de cercetare si dezvoltare Riedel - cea mai buna si cea mai stralucitoare din domeniu.”