Riedel MediorNet ajuta la transmiterea slujbei de la biserica comunitara Cherry Hills


Tehnologia Riedel MediorNet de transmitere, procesare si rutare a semnalului asigura un mijloc unic de promovare a bisericii comunitare Cherry Hills, o casa de cult cu sediul in Denver. Ca raspuns la masurile de distantare sociala, biserica transmite slujba de duminica enoriasilor aflati in parcare in masinile lor, MediorNet oferind o transmitere fiabila si extensibila a tuturor semnalelor video, audio si intercom dintre sala de control si scena din aer liber. Slujbele sunt transmise live si prin diverse retele de socializare si canale OTT.

„Am folosit MediorNet in trecut pentru a gestiona fluxurile de camere si intercomul pentru un eveniment ce urma sa aiba loc in cealalta parte a campusului nostru. Prin urmare, MediorNet a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand m-am gandit cum sa obtin o interconectivitate intre cladire si o remorca instalata in parcare”, spune Chris Thomas, director tehnic de arte, biserica comunitara Cherry Hills. „De asemenea, aveam o notificare de doar trei zile pentru a face pregatirile necesare pentru slujbele din weekend. Echipa de asistenta Riedel a fost incredibil de utila si ne-a putut arata prin conferintele de la distanta cat de rapid si usor este sa configuram MediorNet cu configuratia simpla de drag and drop.”

Avand in vedere notificarea din scurt, biserica comunitara Cherry Hills a apelat la partenerul Riedel care a implementat rapid tehnologia necesara proiectului. 

Reteaua modulara Riedel de la biserica Cherry Hills este formata din doua dispozitive de distributie media MediorNet MicroN. Actionand ca o extensie a retelei informatice permanente a bisericii MicroNs ofera de asemenea un tunel Ethernet intre sala de control si auditoriul principal al cladirii si scena in aer liber. Unitatea MicroN din camera de control este plasata direct in routerul video al bisericii si este interfatata cu un comutator de retea existent si cu un mainframe Riedel Artist-128.

Reteaua MediorNet transporta feedul video de la camera de control la ecranele LED din parcare si transporta trei feeduri de camera din exterior catre interiorul cladirii. In plus, MicroNs permite afisarea versurilor pe un monitor pentru vocalistii bisericii de pe scena. Pentru audio, MicroN-urile extind feedul Dante VLAN in parcare, iar apoi aduc feedul audio inapoi in sala, unde tehnicienii bisericii isi folosesc consola existenta a bisericii pentru a mixa cele doua surse. Conexiunea cu Artist a facilitat, de asemenea, furnizarea feedului intercom de la Riedel Bolero.

Thomas adauga: „In calitate de utilizatori de mult timp ai intercomului Artist suntem familiarizati cu flexibilitatea si fiabilitatea sistemelor Riedel. Aceasta flexibilitate este transmisa si catre MicroNs care permite adaugarea cailor de semnal in ultimul moment, dupa necesitati.”