Riedel lansează o aplicația MediorNet MicroN IP


Construind pe baza conceptului de a accentua capacitățile hardware printr-un software de calitate, Riedel a extins capacitățile lui MediorNet MicroN prin introducerea unei noi aplicații. Aplicația MicroN IP este o nouă interfață ce creează o conexiune fără întreruperi între MediorNet și rețelele IP.


Aplicația MicroN IP suportă video și audio SMPTE ST2110/AES67 precum și video și audio baseband (SDI/MADI). În combinație cu toate caracteristicile incorporate - inclusiv embedding/de-embedding audio, frame sync, conversie sample rate, ajustare a întârzierii audio/video, routare de semnal și display on-screen - aplicația MicroN transformă dispozitivul într-o unealtă universală pentru toate nevoile de interfațare IP. În același timp, dispozitivul poate fi pus în rețea cu toate produsele MediorNet existente. Aplicațiile posibile cu MicroN IP încep de la un convertor SDI-to-IP de sine stătător până la un sistem integrat complet în rețea cu numeroase gateway-uri IP și intrări/ieșiri baseband.


"Aplicația MicroN IP este inevitabilul următor pas pentru ecosistemul MediorNet pe măsură ce ne apropiem de un viitor bazat complet pe IP. Cu multiple opțiuni I/O și flexibilitate completă în ceea ce privește amplasamentul, MicroN IP poate crea endpoint-uri IP oriunde într-o instalație pentru a crea un adevărat mediu hibrid de transport și procesare de semnal."


Aplicația MicroN IP include suport pentru până la patru legături MediorNet de mare viteză, până la patru intrări/ieșiri SMPTE 2110-20, patru semnale baseband 3G-SDI și opt ieșiri 3G-SDI. Patru dintre aceste ieșiri sunt dedicate monitorizării stream-urilor SMPTE ST 2110-20.


De asemenea, sunt suportate și 128 de canale AES67 audio, două porturi optice MADI și sincronizare I/O. MicroN IP este complet conform cu înregistrarea/descoperirea de dispozitive NMOS și cu administrarea conexiunilor sau poate fi configurat manual când este folosit cu dispozitive non-NMOS, inclusiv import/export de fișiere SDP. Controlul poate fi realizat prin software-ul MediorWorks sau prin NMOS.