Riedel Communications MediorNet stă în spatele producțiilor HD Broadcast


HD Broadcast, un mare furnizor de producții live și servicii de broadcast exterior (outside broadcasting (OB)) din Germania și-a actualizat camionul de producție mobilă HD1 cu rețeaua în timp real Riedel Communications MediorNet.


Trei frame-uri MediorNet Compact Pro și șase dispozitive de distribuție media de mare densitate în rețea Riedel MicroN sunt conectate printr-o rețea de fibră optică de 10 Gbps ce crează o matrice de routare complet redundantă și decentralizată. Lucrând în colaborare cu rețeaua existentă de intercom digital Riedel Artist, infrastructura scalabilă MediorNet combină transportul de semnal integrat complet, routarea și procesarea cu comunicații imaculate.


"Suntem foarte impresionați de flexibilitatea și interoperabilitatea pe care MediorNet, MicroN și artist ne-o oferă. Cu calitatea și fiabilitatea lor excepțională, aceste soluții au stabilit standardul de piață pentru rețelele de viitor." a spus Constantin Novotny, CEO HD Broadcast. "Administrarea semnalului este integrată în MediorNet și ne-a ajutat să implementăm capabilități de routare cu inteligență în distribuirea sistemului - o fundație ideală pentru trecerea la o infrastructură bazată pe IP și va sprijini viitoarele producții 4K."


HD Broadcast a finalizat actualizarea rețelei de pe OB HD1 în doar trei zile, mulțumită ușurinței de integrare a lui MediorNet. Noua infrastructură bazată pe rețea MediorNet îi oferă facilității de producție o flexibilitate mai mare și o capacitate mărită prin mărirea lățimii de bandă și prin opțiunile de conectivitate adiționale. Rețeaua bazată pe fibră optică le permite celor de la HD Broadcast să folosească un minim de cablaj, setări și costuri de logistică și conduce direct la economii în bugetul companiei.


"MediorNet le oferă clienților o libertate extraordinară în construirea infrastructurilor media. Pe lângă funcționalitatea de routare full video, MediorNet oferă un transport intens al semnalelor și caracteristici de procesare integrată precum embedding/de-embedding, frame storage, frame sync, generator de miră (modele de test) și conversie a ratei de eșantionare." a spus Olivier Görts, Manager de vânzări broadcast, Riedel Communications. "Cu integrarea lui MediorNet, HD Broadcast și-a consolidat angajamentul față de producțiile mobile flexibile și este bine echipat pentru viitor."


Camionul OB HD1 al celor de la HD Broadcast acoperă o gamă largă de evenimente în direct, incluzând meciuri din Bundesliga (pentru Sportcast, Sky și ARD) și producții ale concertelor precum spectacolul lui Marius Müller-Westernhagen pentru “MTV Unplugged.”