Riedel Communications furnizează comunicații pentru Teatrul Național din Japonia


Riedel Communications a anunțat că Teatrul Național din Tokyo, Japonia folosește sistemul de intercom wireless Bolero și sistemul de intercom cu fir Artist pentru cele două săli de teatru - una de 1610 de locuri și una de 590 de locuri - pentru a permite comunicarea flexibilă cu un sunet extrem de clar. Personalul tehnic al teatrului se bazează pe sistemul Riedel pentru a susține producția unei game largi de spectacole teatrale și muzicale.

Intercom-urile wireless pe care le-am folosit în ultimii 10 ani erau instabile și susceptibile la interferențe radio și zgomot, așa că am început să căutăm un sistem de intercom mai fiabil, robust din punct de vedere RF. După ce am evaluat mai multe sisteme de intercom pentru ușurința instalării, calitate a sunetului și stabilitatea performanței, am ales să investim în sistemele de intercom Riedel Artist și Bolero." a declarat Mr. Makoto Ishii, director adjunct al Teatrului Național din Japonia.

"Imediat după ce am început să folosim Bolero, am eliminat zgomotul și interferențele și am folosit flexibilitatea sistemului wireless ca să îmbunătățim continuu configurarea intercom-ului. Am fost încântați de noile opțiuni pe care ni le-a oferit Bolero, precum folosirea difuzoarelor de la beltpack ca un radio cu două sensuri când este o alternativă bună față de utilizarea căștilor." a declarat Tatsuya Fujisawa, inginer de sunet la Teatrul Național din Japonia

Două sisteme Artist cu intercom-uri integrate Bolero asigură comunicații fiabile în ambele săli, conectând echipa tehnică cu MCR-ul. Prin alegerea lui Bolero ca intercom wireless, teatrul a reușit să reducă numărul de antene necesar, precum și scurtarea timpului și al costului de instalare. Economiile au permis investiția în trei beltback-uri suplimentare, aducând totalul la 13.

5 Beltpack-uri Bolero sunt dedicate personalului tehnic din fiecare sală, iar celelalte 3 sunt folosite de staff-ul managerial în MCR. Fiecare beltpack are șase canale, iar staff-ul poate folosii liniile disponibile să apeleze direct MCR-ul, fără a mai folosi un telefon precum în trecut. "Echipa de la Teatrul Național din Japonia se angajează să folosească cele mai bune tehnologii în susținerea proiectelor sale live, iar Bolero se achită de sarcini exemplar. Suntem mândri că tehnologia noastră joacă un rol important în prezentările renumite ale teatrului." a declarat directorul de vânzări al Riedel Communications Japonia, Takako Konishi.

Prin alegerea unei soluții flexibile și scalabile bazată pe sistemele de intercom de referință ale Riedel Communications, Teatrul Național din Japonia și-a simplificat fluxul de lucru și l-a pregătit pentru viitor.