Riedel Communications echipează uimitorul The House of Dancing Water


The House of Dancing Water este un show de divertisment în apă ce îți taie respirația, ce este creat special pentru complexul de divertisment City of Dreams din Macao. Aceștia își vor extinde echipamentele de comunicații cu intercom-urile wireless Riedel Bolero. Bolero va oferi capacități wireless complete, fiabile și integrate ce folosesc sistemul de intercom digital Riedel Artist ce este deja instalat și în funcțiune din 2014.


Show-ul "The House of Dancing Water" include o piscină de mărimea a cinci piscine olimpice și un spațiu cu grinde de oțel înalte de 40 de metri ce oferă înălțimea necesară pentru elementele acrobatice și de scufundări ale show-ului. Evenimentul se centrează pe o poveste de dragoste și o călătorie spectaculoasă prin timp, accentuând costumele și efectele speciale uluitoare."


"Un show atât de complex nu ar putae fi posibil fără comunicații fiabile, stabile și flexibile între artiști și echipa tehnică. Am fost deja încântați de flexibilitatea lui Riedel Artist, așa că a Bolero a fost alegerea evidentă atunci când ne-am gândit să ne actualizăm comunicațiile wireless."


Bolero extinde infrastructura Riedel existentă ce include două frame-uri Artist 64 și două frame-uri Artist 32 pentru a permite comunicații clare și fiabile pentru toți artiștii și toată echipa tehnică de la eveniment. Aceștia vor folosi sistemul de intercom pentru comunicare continuă în timpul show-ului ce are efecte vizuale, efecte cu apă și efecte atmosferice. Chiar și sub apă, combinația Bolero/Artist va suporta comunicațiile cu ajutorul unor boxe montate sub apă.


Flexibilitatea programului este o altă cerință importantă pentru producție, iar Bolero îi va permite echipei să personalizeze sistemul pentru a atinge nevoile individuale și de echipă, software-ul Riedel Director permite administrarea și configurarea intuitivă a sistemului, facilitând și monitorizarea sistemului în timp real de către departamentul de sunet.


"Monitorizarea remote și mai puține piese în mișcare înseamnă că putem opera și menține sistemul mult mai eficient, oferindu-ne mai mult timp să lucrăm activ la soluții pentru utilizatori. Calitatea construcției lui Bolero este excelentă, ceea ce înseamnă că vor fi costuri mult mai mici cu repararea și service-ul. De asemenea, maniera profesionistă cu care lucrează cei de la Riedel este de apreciat." a declarat reprezentantul show-ului.