Riedel Communications alimentează cel mai important campionat de cricket


ZOOM Communications, cea mai mare companie de servicii de producție și facilități de producție Outside Broadcasting (OB) din India, a ales sistemul de intercom cu matrice digitală Riedel Communications Artist ca soluție de comunicații pentru sezonul de cricket 2017 al Indian Premier League (IPL).


ZOOM Communcations oferă frame-urile de intercom Artist ca o parte complementară a echipamentului de producție OB pentru Board of Control for Cricket in India ce generează feed-ul mondial pentru deținătorii de drepturi de televizare din întreaga lume.


Cunoscut și ca IPL 10 în recunoașterea celei de-a zecea aniversări a ligii, sezonul IPL 2017 va include meciuri de cricket în 8 orașe indiene între Aprilie și Mai. Constând în opt echipe, IPL este cea mai populară ligă de cricket din lume și a șasea cea mai importantă liga de sporturi ca valoare.


"Cu milioane de fani ai cricketului din întreaga lume ce se vor uita la televizor la meciuri, nu există marjă de eroare în soluțiile noastre de broadcast." a spus vicepreședintele ZOOM Communications. "Riedel aduce experiența sa dovedită în echiparea mai multor evenimente sportive de mare anvergură, iar sistemele de intercom Artist au funcționat perfect pentru noi de-a lungul mai multor ani. De aceea oferim această tehnologie cu întreaga noastră încredere că el va oferi comunicațiile sigure, ușor de utilizat și fiabile de care au nevoie clienții noștri. Pentru acest sezon, am adus două sisteme adiționale pentru a asigura uniformitatea și ușurința de utilizare între diferite echipe."


Sistemele Riedel Artist le vor oferi clienților o platformă de comunicații avansată, modulară, ce livrează puterea și versatilitatea de a se adresa întregului interval de necesități în ceea ce privește intercomul. Rețeaua bazată pe fibră optică a lui Artist oferă o infrastructură decentralizată ce poate simplifica distribuția audio în timp ce oferă comunicații intercom clare.


"IPL 10 promite să aibă cei mai mulți spectatori pentru un eveniment de cricket, iar acest sezon va afișa cei mai buni jucători de cricket din întreaga lume." a spus Cameron O'Neill, director Riedel pentru regiunea Asia-Pacific. "Pe măsură ce Riedel se concentrează pe India, nu puteam să ne dorim o aprobare mai bună decât alegerea lui Artist pentru IPL 10. Este o mărturie grozavă pentru Riedel că ZOOM a ales să aibă încredere în comunicațiile Artist din kit-urile sale pentru această producție de prestigiu."