Riedel Bolero și Artist, piese de bază la Sight & Sound Theatres


Sight & Sound Theatres, producătorii mai multor piese de teatru uluitoare, au început să folosească intercom-ul wireless Riedel Bolero pentru auditoriul lor din Branson, Missouri. Bolero profită de sistemul de intercom digital Riedel Artist pentru a avea comunicații inteligibile, fiabile și integrate pentru întreaga echipă de producție.


Fiind caracterizat ca locul în care poveștile prind viață, auditoriul Sight & Sound Theatres din Branson are un milion de watti de lumini, 60000 de watti de sunet și o scenă de 1900 de metri pătrați ce înconjoară spectatorii pe trei părți. Fiecare show este extrem de elaborat și se folosește de performanțe dramatice, piese de decor înalte de 20 de metri și animale vii pentru a își transmite povestea.


Ultimul nostru spectacol folosește foarte multă automatizare ce are nevoie de mai multe canale de comunicații și de un intercom wireless ce poate livra calitate maximă a sunetului indiferent de locul din care se transmite. Din punct de vedere al siguranței, este esențial ca sistemul să funcționeze perfect pentru cei care lucrează cu animalele. Suntem încântați să ne continuăm colaborarea cu Riedel. Nu numai că tehnologiile lor sunt extrem de fiabile, dar staff-ul lor de suport tehnic poate să ne răspundă la întrebări și să ne ajute la schimbarea configurațiilor oricând dorim." a declarat reprezentantul Sight & Sound Theatres


După ce au evaluat mai multe sisteme de intercom wireless, Sight & Sound Theatres au ales Bolero pentru a furniza comunicații wireless în ambele direcții pentru întreaga echipă de producție de la auditoriul Branson. Pe lângă cele șase canale full-duplex, echipa poaet folosi capacitatea de handover a lui Bolero pentru a face față facilităților de 31000 de metri pătrați fără a avea stresul că ar putea fi probleme de semnal. 56 de beltpack-uri Bolero acoperă întreaga facilitate. O cerință specială a fost ca 50 dintre Bolero să fie capabile să funcționeze simultan pe scenă. Având capacitatea de a folosi 10 Bolero per antenă, cei de la Riedel au fost pregătiți. De asemenea, Bolero oferă posibilitatea de a administra și schimba setări remote în fiecare intercom, chiar și în timpul spectacolelor. Deoarece de la anul se va adăuga un elevator pentru scenă, se va adăuga o nouă antenă care va acoperi întreaga parte de jos a scenei.


"Cu spectacolele lor uluitoare, Sight & Sound Theatres a uimit spectatorii și aduce poveștile sale la viață de când s-au fondat în 1960. În fiecare an, show-urile se îmbunătățesc din punct de vedere tehnic, iar realismul este încântător. Acesta este doar cel mai recent exemplu al modului în care echipa Bolero-Artist poate livra cele mai fiabile comunicații în cele mai complexe medii de producție live." a declarat reprezentantul Riedel