Riedel Bolero este solutia de comunicatii pentru teatrul Singapore Airlines


Lasalle College of the Arts, singura universitate dedicata artelor din Singapore, a instalat solutia de intercom wireless Riedel Communications Bolero in renumitul teatru Singapore Airlines. Calitatea audio si fiabilitatea RF de neegalat usureaza comunicatiile intre echipa de productie si faciliteaza performanta acestora. Operand in modul standalone, fara un mainframe Artist, solutia plug-and-play ii permite staff-ului tehnic sa seteze sistemul rapid in mai multe locatii din campus.


“Cand am simtit nevoia sa schimbam sistemul nostru de intercom wireless pentru a face fata rigorilor productiei de teatru, Riedel Bolero a fost alegerea evidenta. Reputatia produselor Riedel este extraordinara, ceea ce a garantat ca Bolero va fi o solutie stabila si fiabila. A fost evident din primul moment ca Bolero va oferi o raza de actiune si calitate audio mai buna, precum si un set de caracteristici mai complex decat vechiul nostru sistem. Bolero este solutia ideala pentru viitorul teatrului, avand si flexibilitatea necesara pentru a extinde sistemul intr-o configuratie mai complexa de intercom.” a declarat Patrick Wong, CTO, Singapore Airlines Theatre


Echipa tehnica aprecieaza faptul ca pot avea acoperire completa a salii cu o singura antena, iar compatibilitatea cu sistemul de intercom Riedel NSA-002A AES67-to-4wire a vandut solutia.