Riedel Artist, Bolero & Mediornet - piese de bază și în Singapore


Riedel Communications a anunțat astăzi că Lighthouse Evangelism, una dintre cele mai mari case de rugăciune din Singapore, utilizează sistemele intercom Riedel Artist și Bolero, împreună cu rețeaua de distribuție media a companiei, MediorNet, pentru a oferi o distribuție completă a semnalului și o soluție de rutare pentru cele două facilități ale sale: Lighthouse Woodlands și Lighthouse Tampines. Instalată ca parte a unui proces de retehnologizare a celor două facilități Lighthouse, sistemele Riedel au înlocuit soluția învechită predispusă la o compresie distructivă, noise, distorsion și alte probleme care pot compromite atât calitatea semnalului, cât și siguranța.


„Prima oară am contactat echipa Riedel pentru a înțelege cum ne pot fi utile sistemele intercom Artist și Bolero”, spune Kevin Yap, Technical Manager la Lighthouse. „În timpul discuțiilor noastre, a devenit clar că o soluție integrată utilizând sistemele intercom Riedel, SmartPanels, MediorNet MicroN și Compact urma să devină cel mai cuprinzător workflow. MediorNet ne-a oferit un nivel extrem de ridicat de flexibilitate și utilizatorii noștri au o experiență de lucru cu Bolero excelentă. Suntem recunoscători sistemului de consultare și suportului oferite de către Riedel și sunt mulțumit că am luat decizia corectă atunci când am ales Riedel.”


Împreună, platforma de intercom Artist și sistemul intercom wireless Bolero oferă operatorilor sunet de o claritate excelentă și un nivel ridicat de flexibilitate în comunicații. Sistemul MediorNet simplifică manevrarea distribuției audio și video, menținând în același timp nivelul maxim de calitate a semnalului pe toată calea semnalului.


„Lighthouse Evangelism este una dintre cele mai cunsocute case de rugă din Singapore”, spune Rajveer Singh, General Manager al Riedel. „Echipa noastră de consultare pentru sisteme lucrează mână în mână cu echipa tehnică a Lighthouse pentru a construi un flux de lucru complet și eficient alcătuit cu ajutorul familiilor Artist, Bolero și MediorNet. Ne mândrim cu faptul că Lighthouse ne-a oferit încrederea în sistemele Riedel și că acestea ajută Lighthouse să obțină nivelul optim de eficiență.”