Republic TV apeleaza la Grass Valley pentru productia de studio


Republic TV, canalul de stiri indian in direct, opteaza pentru o mai mare flexibilitate si scalabilitate pe masura ce isi imbunatateste redarea si productia cu platforma de redare integrata iTX a Grass Valley. Partea de productie a operatiunii Republic TV este acum standardizata pe centrele de productie video Karrera K-Frame si Kayenne K-Frame din Grass Valley; Router NVISION; si lanturile de camere LDX 82 Series si Focus 75 Live, oferind radiodifuzorului instrumentele necesare pentru a indeplini tendinta actuala de mai mult continut pe orice ecran.

In timp ce se indreapta spre satisfacerea cerintelor unei piete in evolutie rapida, Republic TV, bazat pe Noida, care furnizeaza continut de stiri 24/7/365 prin retele de cablu si platforme mobile, precum JioTV si Hotstar, are nevoie de un sistem agil, de la un capat la celalalt. Solutie finala capabila sa gestioneze redarea multiplatforma integrata. Solutia iTX de la Grass Valley ofera radiodifuzorului indian o platforma de redare integrata extrem de avansata, care combina suportul IP si SDI pentru pregatirea viitoare. Instrumentele de flux de lucru de la un capat la altul ofera, de asemenea, o automatizare mai mare a proceselor si un OPEX mai mic.

„Republic TV este axat cu laser pe furnizarea de continut de calitate superioara spectatorilor nostri - indiferent de locul si modul in care acestia acceseaza serviciul”, a comentat dl Sudheer Narayan, vicepresedinte, Republic TV. "in calitate de lider de piata, Grass Valley este singurul furnizor capabil sa ne indeplineasca nevoile pentru o solutie completa de la capat la capat, care sa indeplineasca toate cerintele noastre, acum si in viitor. Cu platforma iTX, avem un sistem extrem de agil si scalabil un sistem care poate tine pasul cu noi pe masura ce ne ducem serviciul in urmatoarea faza de crestere. "

Cu designul lor flexibil si modular, centrele de productie video Karrera si Kayenne din Grass Valley sunt extrem de scalabile si permit echipei Republic TV sa simplifice fluxurile de lucru, creand in acelasi timp continut convingator si atragator in mai multe formate, inclusiv 1080p si 4K UHD. Camerele LDX din seria 82 ofera capabilitati robuste de captare a imaginii care pot fi usor actualizate la HDR printr-un upgrade de software simplu. Atat camerele LDX 82, cat si camerele Focus 75 Live sunt suficient de flexibile pentru a rezolva orice, de la a fi in afara terenului pana la aplicatii mai mici bazate pe studio.

"Peste jumatate din populatia lumii foloseste acum retelele de socializare si este o sursa din ce in ce mai importanta de stiri pentru consumatori. Radiodifuzorii de astazi trebuie sa tina pasul cu aceasta audienta fragmentata, angajandu-se cu ei pe platforme liniare, mobile si de socializare", a spus Greg de Bressac, vicepresedintele vanzarilor din Grass Valley, APAC. "Dispunerea de instrumente si tehnologie optime care sa permita moduri de lucru mai inteligente si mai agile sunt esentiale pentru o operatie de redactie de succes. Sunt incantat ca Republic TV ne-a selectat solutiile pentru a-si ajuta operatiunile la urmatorul nivel de crestere."

De asemenea, fac parte din implementare o gama de infrastructuri Grass Valley si solutii de stocare atasate la retea.