Renumitul DOP & Filmmaker Philip Bloom a ales flowtech ca fiind cel mai bun trepied din 2017


Renumitul DOP, filmmaker și regizor Philip Bloom a ales flowtech ca fiind "cel mai bun trepied din 2017".


Desemnarea trepiedului flowtech ca fiind cel mai bun trepied este o mare onoare, având în vedere că Philip are o carieră de 27 de ani în care a creat imagini incredibile pe aproape orice tip de cameră. Recunoașterea trepiedului flowtech de către Philip spune multe despre modul în care flowtech a transformat modul în care operatorii lucrează cu trepiedul.


"Flowtech a devenit imediat trepiedul meu preferat, de prima dată de când l-am folosit. Abilitatea de a schimba înălțimea cu ajutorul celor trei clapete din partea superioară a trepiedului mi-a îmbunătățit viteza la încadrarea perfectă pentru filmare. Flowtech îmi salvează spatele de la îndoirea constantă necesară pentru ajustarea înălțimii, la fel ca în cazul ajustării trepiedelor obișnuite. Din aceste motive, am numit flowtech ca fiind Trepiedul Anului în alcătuirea topului meu cu cele mai bune echipamente ale anului 2017."


Flowtech 75 este un trepied compatibil cu toate capetele fluide de 75 mm și este companionul ideal pentru camerele digitale de cinema precum Canon C100 Mark II, Canon C200, Blackmagic URSA Mini și multe altele.