PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570 - Ultimele soluții de proiecție de la Panasonic


În articolul de astăzi vă vom prezenta trei proiectoare de ultimă generație Panasonic: PT-RZ570, PT-EZ590, PT-FZ570. 


PT-RZ570 este un proiector laser de 5000 de lumeni ce folosește un sistem de proiecție DLP care proiectează imagini de până la 1920x1200 pixeli. Sursa de lumină laser cu tehnologie originală Panasonic oferă aproximativ 20000 de ore de operare continuă. Design-ul rezistent la praf și structura lipsită de lămpi și filtre fac ca acest model să fie foarte fiabil și ușor de întreținut. Instalarea se poate face pe 360 de grade (vertical sau orizontal) inclusiv în mod portret pentru proiecție verticală a imaginii. 

PT-EZ590 este un proiector de 5000-6200 de lumeni, compact și ușor ce oferă flexibilitate și economie. Printre caracteristicile principale putem enumera luminozitatea înaltă oferită de proiector, deși acesta are un corp extrem de compact și intervalul lung de schimbare a lămpilor (până la 5000 de ore în modul ECO și 4000 de ore în modul Normal). DIGITAL LINK suportă transmisia de semnal Full HD necompresat video și audio, iar comenzile de control se pot primi printr-un cablu STP CAT 5e sau mai bun pe distanțe de cel mult 150 de metri. O varietate de lentile sunt disponibile pentru instalare flexibilă.

PT-FZ570 este soluția de proiecție LCD de la Panasonic de 4500-5000 de lumeni. Corpul compact și rezistent la praf e soluția perfectă pentru proiecțiile luminoase și eficiente de care avem nevoie în sălile de clasă. Ciclul de înlocuire al lămpii este de maxim 8000 de ore, ceea ce reduce costurile de întreținere foarte mult. Filtrul super ECO este reutilizabil și nu trebuie înlocuit timp de 16000 de ore, lucru posibil datorită design-ului rezistent la praf al corpului proiectorului. DIGITAL LINK suportă transmisia de semnal Full HD necompresat video și audio, iar comenzile de control se pot primi printr-un cablu STP CAT 5e sau mai bun pe distanțe de cel mult 150 de metri.

Toate proiectoarele se pretează la diferite aplicații, cum ar fi: în săli de clasă, de seminar, de lectură sau în camerele de consiliu ale firmelor. De asemenea, proiectoarele se mai pot folosi și la prezentări medicale și training, folosind tehnologia DICOM Simulation. Toate proiectoarele au un contrast dinamic de minim 10000:1, PT-RZ570 fiind lider în domeniu cu un contrast dinamic de 20000:1. Tehnologia Daylight View Basic prezentă pe toate aceste proiectoare permite proiectarea imaginilor cu o vizibilitate foarte bună chiar dacă se proiectează în condiții care nu sunt prielnice (săli foarte luminoase).