Produsele Riedel au un rol cheie pe scenele Teatrului Național din Londra


MediorNet, Artist și Bolero ale Riedel Communications joacă un rol major în tehnica din spatele cortinei la Teatrul Național din Londra, iar Riedel este nerăbdător să împărtășească această poveste la începutul lui 2018.


Pe măsură ce trece anul, însă, compania are plăcerea de a anunța că teatrul folosește aceleași produse Riedel ca recuzită în adaptarea extrem de anticipată a satirei de televiziune din 1976, „Network”.


„Network” este povestea lui Howard Beale, un prezentator de știri ieșit de sub control jucat de Bryan Cranston, faimos actor din „Breaking Bad”. Filmul a fost considerat extrem de modern în anul 1976, an în care a câștigat patru Academy Awards. Adaptarea în scenă a Teatrului Național, regizat de Ivo van Hobe, este una ce încearcă să păstreze cât mai mult din piesa originală ce rămâne extrem de relevantă chiar și 40 de ani de la premiera filmului.


„Cum producția are loc în timpurile noastre, producătorii au trebuit să creeze un studio și un decor autentice,” spune Ben Tompsett, Rentals Manager U.K., Riedel Communications. „Achiziția recentă a Teatrului Național de Artist digital și Bolero wireless nu oferă numai o infrastructură de producție de ultimă generație, dar figurează pe scenă pentru a reda un aspect cu adevărat modern și autenticitate piesei.”


Sistemele Bolero wireless și cu fir ale Riedel sunt clar vizibile în aproape fiecare cadru al „Network”, purtate pe scenă de cameramani și de managerii de scenă. Unitățile MediorNet MicroN și MicroN MultiViewer au fost închiriate special pentru producție și sunt utilizate pentru a reda scene video ale momentelor cheie din producție.