Produsele Grass Valley sunt folosite la Jocurile Olimpice de Iarna 2018


Grass Valley le furnizează celor de la NBC Olympics conversii și semnale IP multiformat, precum și routare și monitorizare de facilități în timpul Olimpiadei de la PyeongChang din 2018.


Grass Valley a furnizat soluții de infrastructură pentru NBC Olympics din 2006, iar în 2018 furnizează din nou un număr de soluții ce vor îmbunătăți eficiența producției Olimpiadei De Iarna din studiourile NBC de la Centrul Internațional de Broadcast din PyeongChang. Encoderul SME-1901 are un rol extrem de important, oferind video/audio multiformat over IP și având intrări 3G/HD/SD SDI. Această capacitate oferă flexibilitate extremă, permițându-i echipei de producție de la NBC Olympics să monitorizeze feed-uri video de la orice cameră direct, precum să și monteze conținut de înaltă sau joasă rezoluție de pe desktop-uri sau laptop-uri.


SME-1901 acceptă orice format video și furnizează două stream-uri H.264, unul de rezoluție mare, altul de rezoluție mai mică, și este incorporat în Frame-ul Densite 3+ FR4, alături de XVP-3901 ce furnizează toate funcționalitățile de procesare de semnal video, audio și metadata într-un singur modul. XVP-3901 oferă up/down/cross conversie, conversie a spațiului de culori, sincronizare a frame-urilor, embedding și de-embedding audio și suportă intrări/ieșiri prin fibră optică.


Pentru a asigura cel mai calitativ conținut și semnale fără probleme de-a lungul producției, NBC Olympics folosește un sistem de monitorizare și control end-to-end Grass Valley iControl. Cu iControl, echipa construiește u unealtă de monitorizare și control pentru operatorii QC, consolidând multiple funcții cheie într-o singură interfață pentru eficiență mai mare, precum controlul lui XVP-3901, monitorizarea feed-ului WFM și controlul routerului QC. iControl îmbunătățește și fluxul de lucru, permițându-le operatorilor să aleagă feed-urile mai importante.


Grass Valley oferă un număr important de soluții pentru Olimpiada De Iarnă din 2018, printre acestea putem enumera:


  • Panoul de control remote Densite pentru card-uri Densite
  • Trei Routere NVISION 8500 HYBRID ce beneficiază de o interfață grafică foarte intuitivă și control și procesare de semnal audio/video simplificată
  • Router NVISION Compact CQX ce oferă ieșiri curate pentru semnalele 3G/HD/SD și trei ieșiri auxiliare pentru previzionare sau monitorizare pentru a permite tranziții video și audio fără întreruperi
  • Convertorul LUMO High Density ce ușurează cablarea producției cu frame-ul său de o unitate rack (1RU) și 36 de convertoare SFP bazate pe fibră optică.
  • 34 de multiviewere Kaleido-IP pentru monitorizarea surselor SD și HD pe un singur monitor.


"Acest an marchează al optulea Joc Olimpic consecutiv la care lucrăm cu Grass Valley pentru infrastructura aceasta extrem de importantă. Acest record lung de fiabilitate și flexibilitate este extraordinar. Avem sute de feed-uri de intrare și iesire, în mai multe locații, toate necesitând routare, control și monitorizare. Soluțiile integrate de la Grass Valley ne permit să administrăm aceste fluxuri de lucru complexe în mediul live foarte stresant al Jocurilor Olimpice De Iarnă." a spus Terry Adams, vicepreședinte, IBC Engineering, NBC Olympics


"O producție audio-video de mărimea și importanța Jocurilor Olimpice de Iarnă prezintă o serie de provocăr ce trebuie luate în considerare atunci când se construiește infrastructura de gestionare și mutare în mod eficient a tuturor semnalelor care vin din diferite surse și în diferite formate. Deoarece toate produsele noastre sunt concepute să răspundă standardelor industriale obișnuite, putem procesa și muta orice semnal prin fluxul de lucru pentru a livra cel mai calitativ conținut așteptat de NBC Olympics în timpul producției Jocurilor de Iarnă." a declarat Kyle Luther, vicepreședinte de vânzări, Grass Valley.