Pro TV trece la nivelul următor cu Calrec Artemis


Semnalând o creștere a pieții Calrec Audio în televiziunile din România, Pro TV și-a upgradat instalația Calrec existentă cu un mixer nou-nouț Artemis Beam.


Pro TV este unul din cele mai populare canale TV private din România și este recepționat de aproape 99% din telespectatorii din țară, având o gamă largă de producții de știri și divertisment. Știrile Pro TV sunt premiate cu un Emmy în 2008 și sunt în continuare cele mai premiate buletine de știri din țară.


"Calrec este partenerul nostru de încredere de foarte mult timp. Știm că ne putem baza pe fiabilitatea, ușurința în utilizare și sunetul excelent livrate de mixerele Calrec," a spus Octavian Diac, coordonator studiouri, Pro TV. "Noile mixere audio Artemis Beam ne permit să atingem un nou nivel în capacitatea de routare și procesare pentru show-urile noastre produse local, show-uri ce reprezintă aproximativ 50% din gama noastră de programe."


Având baza de operațiuni în București, operațiunile Pro TV se bazează pe numeroase mixere Calrec Audio de generație anterioară. Artemis Beam-ul de 340 de canale înlocuiește un mixer Calrec Sigma ce a fost folosit la studioul principal, iar acum va fi folosit într-un studio auxiliar.


"Suntem foarte fericiți să ne extindem parteneriatul cu Pro TV, unul dintre broadcasterii cei mai urmăriți și respectați din România," a spus Michael Reddick, manager de vânzări, Calrec Audio. "Faptul că Pro TV a ales să reutilizeze un mixer Calrec Sigma vechi de 10 ani, în loc să îl retragă din uz, spune multe despre calitatea și fiabilitatea mixerelor noastre."


În România, Calrec îi mai are drept clienți și pe cei de la Digi 24, Digisport și TVR.