Pro TV a achiziționat două mixere Calrec Artemis


Pro TV, postul TV cu cea mai mare audiență din România, și-a consolidat colaborarea cu Calrec Audio după achiziția a două mixere Artemis Light. Aceste noi mixere vor înlocui vechile mixere Calrec Sigma și Omega. Aceste două noi mixere vor fi folosite atât la emisiunile produse de-a lungul zilei, cât și la evenimente sportive.


"Alegerea mixerelor Artemis Light a fost o decizie ușoară, având în vedere cei 12 ani fără probleme pe care i-am petrecut alături de mixerele Omega și Sigma, precum și datorită cunoștințelor noastre asupra arhitecturii mixerelor Calrec. Artemis Light este un mixer audio puternic cu suficientă abilitate de procesare digitală pentru nevoile noastre curente și viitoare. Acest mixer suportă formatele audio Dante, AES67 și MADI. De asemenea, folosim rețeaua Calrec Hydra2, ceea ce ne permite setarea unor conexiuni între studiourile noastre, ceea ce înseamnă redundanță completă și opțiuni de control audio capabile să se ocupe de un număr mare de intrări și ieșiri ce sunt împărțite și controlate indiferent de locația acestora." a comentat Octavian Diac, Broadcast Manager, Pro TV România


Noile mixere sunt adăugate peste arhitectura Calrec deja existentă, arhitectură ce include nucleul de routare pe care Pro TV l-a achiziționat anterior, nucleu ce este folosit ca punct central pentru împărțirea resurselor de intrare/ieșire precum și routarea conexiunilor pentru diferitele mixere din diversele studio-uri.


"Faptul că lucrăm cu un broadcaster atât de mare precum Pro TV România este mărturie pentru versatilitatea mixerelor noastre Artemis. Această versatilitate este ilustrată și de folosirea puterii rețelei Hydra2, ceea ce a oferit o înaltă flexibilitate. Suntem încântați să ne continuăm relația de durată cu Pro TV România și să le oferim uneltele audio de care au nevoie pentru a oferi transmisiuni de cea mai înaltă calitate către milioane de telespectatori." a declarat Michael Reddick, International Sales Manager, Calrec.