Panasonic va livra soluții audio-vizuale pentru Olimpiada de la Rio din 2016


Panasonic a anunțat azi că a semnat o înțelegere pentru a deveni partener oficial al olimpiadei de la Rio din 2016. Producătorul nipon va livra pentru ceremoniile de deschidere și închidere ale Olimpiadei și jocurilor paralimpice de la Rio o soluție la cheie constând în: peste 100 de proiectoare compacte de înaltă luminozitate PT-DZ21K2 (20000 lumeni), multiple switchere 2-M/E (AV-HS6000) și alte echipamente.


Fiind partener în industria audio-vizuală, Panasonic va încerca să îmbunătățească calitate și entuziasmul celebrelor ceremonii de deschidere și închidere al unuia dintre cele mai urmărite evenimente de pe planetă.


Panasonic este responsabilă și va lucra îndeaproape cu departamentul de ceremonii al Olimpiadei și compania de producție CC2016 pentru a oferi o soluție la cheie ce inlcude: design de sistem de proiectoare, consultație tehnică, instalare de sistem, operare la fața locului și mentenanță sistemelor vizuale pentru Olimpiadă și jocurile paralimpice.


"Compania Panasonic e extrem de mândră că a devenit pentru prima oara "Official Ceremony Partner" și că va contribui la o nouă eră a mișcării Olimpice. Nu încape îndoiala că Olimpiada va avea ceremonii spectaculoase și unice, iar inginerii și tehnologia Panasonic vor ajuta la livrarea unei experiențe extraordinare atât pentru spectatorii din stadionul Maracana, cât și pentru cei ce vor asista la ceremonie în fața micilor ecrane." a spus Satoshi Takeyasu, CEO Panasonic


"Vineri, 5 August 2015 vom asista la un conținut artistic ce va transmite pasiunea și puterea națiunii braziliene la deschiderea Jocurilor Olimpice 2016. O echipă de creație extrem de talentată a creat un show spectaculos prin care vom transmite cultura și bucuria braziliană unei audiențe de câteva miliarde de oameni. Suntem mândri să spunem că soluțiile Panasonic ne vor face visele realitate." a spus Sidney Levy, CEO Rio 2016.


Pentru Jocurile Olimpice Rio 2016 și jocurile paralimpice, Panasonic vor mai livra și: ecrane gigant cu tehnologie LED, sisteme audio profesionale, echipamente de broadcast, camere de securitate AV și televizoare. Rămași angajați sintagmei "Sharing the passion" (Împărtășirea pasiunii), Panasonic va livra emoția, pasiunea și performanța dinamică a atleților de top din întreagă lume atât spectatorilor de la fața locului, cât și spectatorilor din fața micilor ecrane.