Panasonic lansează micro-camera GP-KH132


Panasonic a lansat soluția de cameră GP-KH132, o micro-cameră capabilă de înregistrare multi-format 1080i ce păstrează culorile impresionante și claritatea excepțională cu care ne-a obișnuit producătorul nipon, totul într-o dimensiune ultra-compactă.


Această cameră are aplicații în:


- Endoscopii medicale: Sistemele și documentațiile medicale beneficiază de dezvoltarea tehnologiei camerelor odată cu introducerea de componente ce amplifică rezoluția, sensibilitatea și reproducerea culorilor în imagini.

- Microscopie: Avansurile tehnologice în investigarea microscopică au facut posibil studiul structurilor foarte mici în rezoluție înalta și culori pătrunzătoare. Noile posibilități permit digitalizarea microscopiei și afișarea imaginii de înaltă definiție pe mai multe ecrane.

- Industrie: Companiile industriale care se concentrează pe controlul calității și inspecții beneficiază de designul robust și de calitatea soluțiilor de micro-camere Panasonic. Datorită conceptului compact al capului camerei wireless, aceasta poate fi integrată în spații înguste și limitate.

- Inspecții industriale: În domeniul inspecțiilor de calitate industriale, avantajele tehnologice includ ușurința în folosire, funcționalitățile avansate, portabilitatea, durabilitatea, rezoluția înaltă a imaginilor cât și eliminarea problemelor de calitate a imaginii. Procedurile industriale pot beneficia de o soluție de micro-camere la un preț mai mic ce oferă atât viteze mai bune, cât și eliminarea problemelor cu calitatea imaginii.


Mulțumită tehnologiei CMOS, lanțul de semnal video digital din micro-camera Panasonic OEM HD GP-KH132 devine digitalizat complet. Scanarea semnalului digital Full HD peste procesat cu bandă înaltă de către unitatea de comandă a soluției GP-KH132. În acest rpceos, semnalul este generat de capul camerei, avantajul fiind o transmisie fără pierderi (lossless).


Camera GP-KH132 folosește pentru înregistrare un format 1080i cu o frecvență interschimbabilă între 50 Hz și 59,96 Hz. Pe langă asta, camera are o sensibilitate mare, 2000lx la F8 și o rezoluție orizontala de peste 900 de linii TV.