Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100mm - Transforma mișcarea în emoție [LANSARE IBC2016]


Obiectivul ZEISS LWZ.3 21-100 mm/T2.9-3.9T este un obiectiv zoom ce îți oferă o performanță superioară a imaginii în orice condiție imaginabilă în care te poți afla atunci când filmezi. Chiar dacă filmezi un documentar, scurtmetraj sau film, ZEISS LWZ.3 este un companion fiabil și de încredere. LWZ.3 se va lansa la IBC2016, așa că se poate vedea în acțiune chiar acolo, iar obiectivul va fi disponibil spre vânzare începând cu luna ianuarie 2017.


Modul în care au fost proiectate lentilele este inovator și sofisticat, iar viziunea celor de la ZEISS a făcut ca obiectivul să fie extrem de ușor, dar totodată extrem de puternic - cu performanțe optice ieșite din comun, similare celorlalte obiective ZEISS. Filmările tale vor ieși în evidență, cu structuri fine, culori vibrante și contrast înalt. Lumini out-of-focus foarte frumos definite, un efect bokeh superb și un efect de focus roll-off impresionant dau acestui obiectiv un look cinematic. Schimbarea focalizării atunci când facem zoom in sau out nu prezintă o problemă cu ZEISS LWZ.3


Pe un platou agitat de filmare vei aprecia cu siguranță ergonomia obiectivului ZEISS LWZ.3. O carcasă rezistentă la stropire îți dă suficientă libertate chiar și în condiții de filmare ambițioase - atât în interior, cât și în exterior. Fiecare ZEISS LWZ.3 are inele calibrate individual, cu mișcări line și extrem de precise. Există și posibilitatea de atașare a sistemelor de control al focalizării sau al obiectivului wireless.


ZEISS LWZ.3 este echipat cu un sistem de montură interschimbabil, ușor de operat. Îți permite să schimbi ușor între montura stil cine PL, la alte patru monturi (Canon EF, Nikon F, Sony E, MFT). Aceasta este o caracteristică cu adevărat importantă ce permite flexibilitate într-o eră în care piața de camere evoluează foarte rapid.


Un singur obiectiv pentru toate nevoile. Distanța focală între 21 și 100 mm îți permite un interval larg de alegere în ceea ce privește captarea unui moment unic în orice secundă, fără a mai fi nevoie de schimbarea obiectivului.


Obiectivul zoom ZEISS LWZ.3 este robust și fiabil în clasa sa de obiective, dar oferă o performanța superioară obiectivelor similare ale competiției. Indiferent că filmezi un scurtmetraj, un serial, un film sau un documentar run-and-gun - chiar și în cele mai dificile condiții, ZEISS LWZ.3 este un partener de încredere și foarte puternic.