Obiectivele Zeiss Compact Prime CP.3


Tehnologiile digitale au transformat cinematografia tradițională și au reorientat piața. Tehnologiile noi și inovatoare pentru producție și post-producție au pavat drumul către un flux de lucru mai versatil și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Familia CP.3 de obiective de la ZEISS este ultima contribuție a celor de la ZEISS, susținând cinematografia creativă și progresivă cu un set de obiective premium.


Obiectivele ZEISS CP.3 oferă combinația perfectă de calitate uluitoare a imaginii și fiabilitate în utilizare. Obiectivele scot la iveală caracteristicile pentru care cei de la ZEISS sunt recunoscuți, având și un sistem pentru montură interschimbabil și acoperire pentru senzori full-frame. Versiunea ZEISS CP.3 XD este caracterizată de tehnologia de ultimă oră ce preia date din obiectiv pentru a simplifica și accelera fluxul de lucru pe platou și în post-producție. 


ZEISS eXtended Data este o tehnologie unică ce se bazează pe tehnologia /i și oferă informații despre caracteristicile obiectivului în timp real. Cu ajutorul obiectivelor ZEISS CP.3 XD, chiar și producțiile mici cu un buget limitat au acces la tehnologii avansate, disponibile de obicei doar pentru producțiile cu bugete mari.


Look cinematografic


Cele zece obiective ZEISS CP.3 și CP.3 XD variază între 15 mm și 135 mm acoperă toate aplicațiile de la wide-angle la telephoto. Obiectivele CP.3 sunt caracterizate de mai multe tehnologii care previn sclipirile și luminile nedorite din obiectiv. Rezultatul este o culoare mai saturată, negru mai bogat și contrast ridicat.


Noua tehnologia ZEISS eXtended Data


Tehnologia ZEISS eXtended Data vine cu noi oportunități de simplificare și îmbunătățire a acurateții fluxului de lucru de captură a imaginii și procesare. ZEISS eXtended Data unifică două seturi de date: date de bază despre obiectiv, bazate pe standardul de tehnologie /i ce este acceptat de mai multe camere și accesorii, și date despre obiectivele ZEISS ce oferă caracteristici precise despre acestea.


Ergonomie de neegalat


Obiectivele ZEISS Cp.3 sunt niște unelte profesionale ce simplifică munca pe platou. Sunt ușor de manevrat, permit schimbarea ușoară a echipamentelor și oferă libertate creativă pentru ca ideile tale să prindă viață. Poziția standardizată a inelelor de focalizare și diametrul frontal constant de 95 mm permit schimbarea ușoară a obiectivelor pe platou.


Compactitate redefinită


Design-ul compact și ușor vă permite să folosiți diferite sisteme de stabilizare și să aveți un setup de cameră compact ce este ideal pentru filmările în spații restrânse și pentru a capta cadre dinamice.