Noul Canon EF 70-200mm f2.8L IS III USM - precis, rapid și fiabil


Un clasic al vremurilor moderne: acest obiectiv de magnificare telephoto cu deschidere rapidă este în topul profesioniștilor tuturor genurilor de fotografie, dar și în topul amatorilor. Acum este chiar mai bun în lumină puternică și construit pentru a oferi performanță în cele mai provocatoare condiții.


Bucură-te de extra control în creație 


Poți scote în evidență cu ușurință subiectele față de un fundal ieșit din focalizare mulțumită deschiderii maxime de f/2.8 și o diafragmă circulară cu 8 lame. Chiar și la deschideri mari, imaginea se ridică la nivelul rezoluției cele mai mari ale camerelor EOS.


Filmează cu încredere în condiții de lumină scăzută


Lumină scăzută? Nicio problemă. Un stabilizator de imagine 3.5-stop compensează pentru încețoșarea cauzată de mișcările camerei. O deschidere rapidă maximă de f/2.8 - constantă de-a lungul zonei de magnificare - lasă de două ori mai multă lumină să pătrundă decât un obiectiv f/4.


Calitate excepțională a imaginii de-a lungul zonei de magnificare


Optica tratată chimic și cu dispersia ultra-scăzută oferă contrast ridicat și rezoluție exceletă, capturând cel mai mic detaliu, indiferent de distanța focală utilizată. 


Construit să răspundă tuturor cerințelor profesioniștilor


Indiferent că vrei să capturezi acțiune sau peisaje, seria L legendară a Canon are calitatea ce vă oferă încrederea de a continua sesiunea indiferent de vreme. 


Focalizare automată rapidă, aproape complet silențioasă


Un motor USM tip inel ajută la o focalizare foarte rapidă, permițându-vă să urmăriți obiectele în mișcare rapidă. Puteți face ajustări manuale în orice timp prin simpla rotire a inelului.


- Zonă de magnificare versatilă de 70-200mm are aplicații în orice zonă a fotografiei

- O deschidere rapidă de f/2.8 vă permite fotografia în lumină scăzută și control extra asupra câmpului de profunzime

- Calitate excepțională a imaginii, chiar și la cele mai mari rezoluții ale camerelor EOS 

- Autofocalizare rapidă aproape complet silențioasă ajută la capturarea momentelor efemere 

- Construit să corespundă standardelor exacte ale fotografilor profesoniști