Noul an vine cu Cashback de la Canon


Incepand cu 27 noiembrie 2017, Canon demareaza o campanie cashback ce isi indreapta atentia si spre produsele din gama Provideo. In functie de produsul ales, suma restituita de Canon va fi de pana la maximum 1400 Ron. Tot ceea ce aveti de facut este sa cumparati in perioada 27 noiembrie 2017 – 31 ianuarie 2018, unul sau mai multe produse, care se afla in promotie, dupa care sa il inscrieti pe site-ul www.canon.ro/cashback unde gaiti si detalii despre aceasta promotie si regulament. Inscrierile se pot efectua maxim pana la 14 februarie 2018 cu produsele achizitionate pana la 31 ianuarie 2018 (conform campaniei). Canon mai vine cu o veste buna pentru participantii la  campania cashback, oferind, pe langa suma aferenta produsului cumparat, un spatiu Cloud, in cadrul aplicatiei  https://www.irista.com/ alaturi de un curs un foto online https://fotoshkola.net/ in sectiunea Canon Free.   

Produsele care atrag atentia cu un cashback avantajos, avand un pret excelent, sunt Canon C100 Mark II, Canon XC10, Canon XC15, Canon XA30 si Canon XA35. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa contactati site-ul dedicat acestei campanii, pentru a vedea lista completa cu produsele participante.


Sa nu uitam ca C100 Mark II este o camera cu Senzor Super 35mm, la un pret mai mult decat decent pentru ceea ce ofera utilizatorului:

1. Afișaj Vectorscope (disponibil în trecut doar pe C300 și C500)

2. 17 butoane încastrate personalizabile (2 noi butoane au fost adăugate /1 pentru display și unul pentru monitorul waveform)

3. Sloturi de card Dual SD cu un nou capac transparent (Puteți verifica existența cardurilor în cameră fără deschiderea capacului)

4. Simplificarea inserării și a îndepărtării bateriei (butonul de eliberare este acum imediat lângă baterie și nu pe partea laterală a body-ului)

5. Un nou buton Viewfinder ON/OFF (pentru a mări durata de viață a bateriei)

6. Butoane noi START/STOP roșu aprins, ușor de identificat

7. Corecție a iluminării periferice (împiedică vinietarea prin menținerea luminozității imaginii în jurul colțurilor cadrului) a fost înregistrată pentru 114 obiective EF, EF-S, EF Cinema până în prezent.

8. Compatibilitatea GPS adaugă informațiile locației pe filmarile înregistrate (latitudine, longitudine și altitudine) cu atașamentul opțional GP-E2

9. Operare fără zgomot al butoanelor de control (operare silențioasă a butoanelor externe)

10. Montura Trepiedului vine cu conexiuni ¼”-20 și 3/8”

Este momentul perfect pentru achizitionarea unei camere din gama Cinema EOS sau binecunoscuta XC10 care ofera imagini uimitoare la o rezolutie 4K.