Noua serie de sisteme wireless de microfon Sennheiser XS


La NAMM, Sennheiser și-a extins portofoliul din industria muzicii cu două serii noi-nouțe de microfoane wireless: XS Wireless 1 și - în avanpremieră - XS Wireless 2. Sunet live excelent, un design uluitor și ușurința de utilizare incredibilă fac din aceste sisteme alegerea perfectă pentru artiștii ce vor să treacă la microfoane fără fir.


Treceți la wireless cu XSW 1


Disponibilă imediat, seria XS Wireless 1 este compusă din șase seturi de microfoane wireless pentru utilizatorul ce își dorește un sistem wireless accesibil ca preți, ușor de folosit, ce se setează ușor și are o transmisiune fără greș. Artiștii, trupele și prezentatorii pot fi gata să își facă treaba în câteva secunde mulțumită administrării automate a frecvenței cu sincronizare one-touch și controale intuitive, bazate pe pictograme.


"Sunetul live excelent combinat cu simplitatea pe care și-o doresc cei ce utilizează pentru prima oară un sistem wireless - acesta este atuul lui XS Wireless 1" a spus Oliver Schmitz, manager de portofoliu Sennheiser. "La dezvoltarea acestei serii, am acordat o atenție deosebită utilizării cât mai simple a sistemului și oferirea unui sunet excelent la un preț accesibil."


Seria folosește cunoscutele capsule Sennheiser evolution și comută divers antena pentru recepție cât mai fiabilă. Seturile individuale oferă până la zece canale compatibile, presetate în 8 frecvențe și sunt disponibile în mai multe intervale de-a lungul spectrului UHF (A: 548-572 MHz, GB: 606-630 MHz, B: 614- 638 MHz, C: 766-790 MHz, D: 794-806 MHz, E: 821-832 MHz + 863-865 MHz, K: 925-937.5 MHz). Receiverul are XLR-uri balansate și ieșiri jack nebalansate.


Șase sisteme pentru orice aplicație


Toate seturile XS Wireless 1 vin complete cu receiver, transmițător, microfon (capsulă) sau cablu pentru instrument, alimentator și baterii.


Două seturi XS Wireless 1 Vocal vin la alegere cu două capsule diferite de microfon, capsula e 825 cardioid sau e 835 - o capsulă superioară, de asemenea cardioid. De asemenea, este inclusă și o clemă pentru microfon.


Setul XS Wireless Headmic cu microfonul pentru cap ME 3-II este soluția ideală pentru orice aplicație live în care utilizatorii trebuie să aibă mâinile libere atunci când cântă sau prezintă.


Un sistem ideal pentru prezentatori și gazde de talk show-uri, setul cu lavalieră include microfonul lavalieră ME 2-2 și o clemă de microfon.


Instrument Set conține cablul robust pentru instrumente CI1.


Cei ce cântă la instrumente de suflat vor fi încântați să afle că există un set creat special pentru ei în gama XS Wireless 1 ce conține o evoluție a microfonului e 908 T ce se fixează pe instrument.


Avanpremiera XS Wireless 2


Vizitatorii de la NAMM vor fi primii care vor vedea viitoarea serie XS Wireless 2 ce va fi disponibilă începând cu luna aprilie a anului 2017. Această serie va duce beneficiile seriei XS Wireless 1 la nivelul următor. XS Wireless 2 a fost creat special pentru utilizatorii ce au nevoie de flexibilitate și control mai mare. În consecință, XS Wireless 2 are 12 canale compatibile în 8 frecvențe și un afișaj LCD ce arată frecvența de transmitere, nivelele AF și RF și statusul bateriei. Cu recepția sa diversă, antenele externe și carcasa solidă din metal a receiver-ului - cu tot cu accesorii de montare în rack - XS Wireless 2 este o soluție perfectă pentru turneele live.


Oliver Schmitz spune: "XS Wireless 2 este un punct de plecare excelent dacă vrei să îți duci sunetul wireless la nivelul următor. Sistemele vor crește cu cerințele tale, oferind caracteristici profesionale precum recepție diversă, antene externe și opțiunea de a avea o capsulă cu condensator."


Seria XS Wireless 2 include două seturi vocale cu capsulă dinamică cardioid e 835 sau capsulă prepolarizată cu condensator super-cardioid e 865, un set cu microfon pentru cap, un set lavalieră și un set pentru isntrumente. Toate seturile XS Wireless sunt compatibile unele cu altele.