Noua cameră profesională de la Panasonic: AG-CX350


Noua cameră de la Panasonic: AG-CX350 are un senzor de 1 inch ce înregistrează 4K UHD, compatibil HDR și 10-bit pe carduri SD duale. Desigur, este disponibilă și o funcție de înregistrare în SD sau HD.

Obiectivul are un zoom optic 20x (distanțele focale sunt între 24.5 mm și 490 mm) cu inele discrete de focus, iris și zoom, stabilizare a imaginii pe 5 axe, elemente asferice și autofocus inteligent cu auto-tracking. Cele două ieșiri permit vizualizarea simultană pe dispozitive SDI și HDMI, iar LCD-ul de 3.2" oferă monitorizare profesională cu caracteristici precum daylight viewing, un aspect ratio de 3:2, time code și status display.

Printre caracteristicile profesionale pe care le puteți aștepta de la o cameră de aceste dimensiuni, mai putem nota filtrele ND incorporate, port Ethernet, două intrări audio XLR, shutter ajustabil, BNC timecode IN/Out pentru folosire multicam, înregistrare NTSC și PAL până la 120 fps. Puteți folosi și telefonul iOS sau Android pentru a controla camera de la distanță sau puteți atașa o telecomandă third party pentru control.