News J se standardizeaza pentru fluxul de lucru end-to-end cu Grass Valley


Popularul post regional de stiri din India, News J, a selectat o gama de solutii Grass Valley pentru a sustine operatiunile de redare si de productie din noua sa unitate din Chennai. In centrul sistemului, platforma de reddare integrata iTX a Grass Valley ofera radiodifuzorului indian flexibilitate si scalabilitate sporite pe masura ce ofera din ce in ce mai mult continut, pe mai multe dispozitive. News J a standardizat solutiile de productie Grass Valley in toate facilitatile sale, inclusiv productia video si unealta de gestionare a continutului GV STRATUS, software-ul de editare neliniar EDIUS, dar si centrele de productie GV Korona K-Frame S-Series si V-Series.

News J, cu sediul in Chennai, parte a Mantaro Network, ofera continut gratuit 24/7, stiri, muzica si divertisment. Pentru a raspunde cerintelor unei piete aflate intr-o evolutie rapida, News J avea nevoie de o solutie capabila sa gestioneze redarea integrata la o scara larga - pe mai multe platforme - cu scalabilitate, flexibilitate si eficienta mai mari. Solutia iTX de la Grass Valley ofera o platforma de redare integrata extrem de avansata, care combina flexibilitatea IP / SDI si scalabilitatea pentru pregatirea viitoare, impreuna cu instrumente end-to-end pentru automatizarea mai multor procese si OPEX.

Mr. Mani, technology chief al News J spune: „Misiunea News J este de a asigura consumatorilor continutul de calitate pe care il solicita, de la actualizari de ultima ora, la divertisment general si livrat pe orice dispozitiv, oricand, oriunde. Grass Valley a fost partenerul ideal pentru a ne oferi solutiile de care aveam nevoie pentru a anticipa dorintele publicului. Agilitatea este esentiala pentru succesul nostru continuu si avem posibilitatea acum de a adauga rapid mai multe canale stiind ca platforma iTX poate face fata atat nevoilor noastre actuale, cat si celor viitoare.” 

Setul de instrumente pentru productia de videoclipuri si gestionarea continutului GV STRATUS de la Grass Valley simplifica fluxurile de lucru ale News J cu o combinatie de instrumente si personalizare pentru o administrare rapida catre on-air, gestionarea eficienta a activelor, publicarea integrata pe retelele de socializare si gestionarea metadata. De asemenea, o parte a implementarii este software-ul rapid de editare neliniar Grass Valley EDIUS. GV Korona K-Frame S-Series si V-Series si multiview-ere Grass Valley.

C. Ve. Radhaakrishnen, directorul general al News J, a declarat: „Am selectat Grass Valley pentru combinatia de neegalat a unui flux de lucru de productie end-to-end si pentru usurinta integrarii. Acesta este un furnizor care intelege cu adevarat cerintele pentru platformele de stiri, iar echipa sa puternica regionala a fost capabila sa ne conduca printr-o integrare fara probleme si fara intreruperi in serviciul nostru.” 

„Pe masura ce obiceiurile de vizionare ale consumatorilor devin mai fragmentate, radiodifuzorii de stiri trebuie sa abordeze o gama mai larga de platforme digitale alaturi de serviciile liniare traditionale,” a adaugat Greg de Bressac, vicepresendinte vanzari al Grass Valley, APAC. „Cu bugete adesea statice, acest lucru trebuie realizat fara nicio schimbare in resurse, facand tot mai critica investirea in instrumente si tehnologii optime. Suntem foarte mandri ca am extins relatia noastra cu News J si ca ne putem ajuta la pregatirea operatiunilor pentru a satisface nevoile de astazi, dar si din viitor.”