NEP Europe cumpără încă 75 de camere Grass Valley


NEP Europe alege din nou camerele Grass Valley. 75 de camere Grass Valley for îmbunătăți capacitatea de lucru a celor de la NEP Europe. Camerele alese sunt camere IP 4K UHD HDR acompaniate de stații de bază. Consolidându-și poziția ca una dintre cele mai importante firme de externalizare pentru producții TV, NEP a primit aceste camere și le-a implementat imediat în flota sa de SNG-uri, car-uri și studio-uri.

Noile camere video LDX 86N, împreună cu stațiile de bază pentru camere XCU Universe UXF oferă o calitate a imaginii de neegalat cu flexibilitatea de a comuta de la 4K UHD nativ la HD și cu operare HDR cu 15 F-stop-uri. Conectivitatea IP le permite celor de la NEP să răspundă unor nevoi de producție, inclusiv producția de la distanță. Un număr de 45 dintre aceste camere vor fi upgrade-uri la camerele Grass Valley din Germania, iar celelalte 30 vor înlocui alte camere pe care firma le are în Italia.

"Avem o reputație în ceea ce privește furnizarea serviciilor de primă clasă și în ceea ce privește furnizarea de conținut premium către clienții noștri. De asemenea, noi încercăm să aducem laolaltă tehnologiile potrivite pentru a sprijini cerințele celor mai complexe producții. Avem o relație de lungă durată cu Grass Valley - ei înțeleg nevoile noastre ca organizație și știm că sunt de neegalat când vine vorba de livrarea soluțiilor de înaltă calitate pe care le cerem. Conectivitatea IP avansată a acestor camere ne va ajuta să sprijinim producții live tot mai diverse și oferă, de asemenea, imaginile native 4K pe care clienții noștri le așteaptă. Avându-i pe cei de la Grass Valley ca furnizor principal de camere video ne va ajuta la fel de mult și pe noi, cât și pe clienții noștri." a declarat Paul Henriksen, președinte NEP Europe.

Fiecare nouă cameră este echipată cu o licență Direct IP pentru a susține distribuția de semnale necomprimate. Folosind configurația DirectIP, semnalele pot fi transmise de la camera video la stația de bază XCU printr-o conexiune standard de rețea IP.

"În spațiul media din ce în ce mai competitiv, soluțiile IP end-to-end ale celor de la Grass Valley  oferă clienților scalabilitatea și flexibilitatea necesară pentru a se adapta rapid la diferite modele de producție - fără a limita creativitatea clienților. Suntem parteneri NEP Worldwide de mai mulți ani și suntem încântați că aceștia lucrează din nou cu noi pe măsură ce fac trecerea la IP și în Europa." a declarat Tim Banks, vicepreședinte EMEA, Grass Valley