NAMM 2018: Noile sisteme audio wireless Sennheiser G4


În lumea audio wireless, Sennheiser este un nume recunoscut și respectat atât de către oameni recent veniți în industrie, cât și de către veterani. Extinzând succesul liniei G3 a companiei și sincronizându-se cu a 20-a aniversare a sistemelor wireless Evolution, Sennheiser lansează linia de produse Evolution Wireless G4, ce urmează să fie cu singurață în mijlocul atenției la NAMM 2018. Printre modificările ce merită menționate se află o putere mai mare RF, o distanță mai mare a transmisiilor și o viață prelungită a bateriei, configurație mai rapidă, integrări avansate și compatibilitate cu produse Sennheiser deja existente, precum boxa LSP 500, dar și alte produse. Noua linie G4 include Seria 100, Seria 300, Seria 500, dar și Seria IEM, toate acestea fiind compatibile cu echipamentele wireless G1, G2 și G3.


Seria G4 100 se laudă cu un transmițător mai ușor SKM din aluminiu, acum cu un comutator programabil pentru mut, un LCD cu un contrast mare, blue sync LED și un buton dedicat Escape. O montură rack este inclusă în fiecare set al Seriei 100 și legătura de tip daisy-chaining suportă până la douăsprezece astfel de sisteme.


Seria G4 300 oferă până la 88 MHz și 32 de canale, 

precum și o putere de ieșire RF ce poate fi selecționată între 10, 30 sau 50 mW. Transmițătoarele de pe body au protecție sporită împotriva umezelii și receptoarele sunt dotate cu un display OLED, cu diminuare automată și o rotiță de selecție ușor de folosit. Puteți utiliza noul microfon al căștilor sau să utilizați capsulele și microfoanele existente. 


Seria G4 500 aduce aceleași caracteristici precum Seria 300, cu opțiuni diferite pentru microfon: o lavalieră, un transmițător plug-on, sau ambele.


Toate receptoarele seriilor 100, 300 și 500 au un nou design în alb în timp ce receptorul IEM are un finisaj gri. Pentru a face față cerințelor pentru producția de film și televiziune, componentele sunt disponibile individual și într-o multitudine de configurații și frecvențe - de la 470 la 516 MHz, de la 516 la 558 MHz și de la 566 la 608 MHz.