NAMM 2018: Audio-Technica prezintă noile sisteme wireless


La NAMM 2018, Audio-Technica a prezentat pentru prima oară noua generație de sisteme de microfoane wireless 3000 și 5000. Da, odată cu micșorarea benzii frecvenței UHF, producătorii de microfoane wireless sunt nevoiți să își restructureze sistemele pentru a compensa pentru spectrul în continuă micșorare. A patra generație a Seriei 3000 de sisteme wireless și a treia generație a Seriei 5000 au fost destinate unui setup ușor, operațiilor versatile și un sunet bogat și de calitate.


Seria 3000 dispune de o lățime a benzii de 60 MHz și oferă o zonă de reglare cu dublu MHz față de versiunile anterioare. Aceasta oferă utilizatorilor puterea și flexibilitatea de a opera în spațiul aglomerat al benzii UHF. Pe lângă asta, sistemele wireless ale Seriei 5000 au fost realizate pentru utilizarea în turnee profesionale, pe stadioane, concerte, festivale și multe alte locații. Alături de două receptoare care procesează separat frecvențele ridicate și pe cele scăzute, noua Serie 5000 wireless aduce un sunet live de cea mai înaltă claritate pentru artiști, broadcasteri și prezentatorii din întreaga 

lume.


Pe lângă acestea, receptorul Seriei 5000 a fost îmbunătățit cu o lățime a benzii de reglare de 148 MHz, iar utilizatorii au acum posibilitatea de a selecta un receptor standard cu două ieșirio XLR sau un receptor care include o ieșire Dante.