Mobile TV Group lanseaza 47 FLEX cu tehnologia Calrec IP


Compania gigant de productie live din Denver, Mobile TV Group (MTVG), si-a extins flota cu lansarea 47 FLEX, a treia unitate FLEX din flota sa de peste 30 de OB.

Noul camion 47 FLEX impreuna cu vehiculele sale 45 FLEX si 46 FLEX profita din plin de mixerele sale audio Artemis de la Calrec cu capacitatile sale IP prin tehnologia Calrec H2-IP Gateway si este construita cu noul Could Control al MTVG. 47 FLEX serveste Marquee Sports Network, casa Chicago Cubs. 

Peter Wehner, director inginerie pentru Mobile TV Group, spune: „Este important ca flota noastra sa poata transmite evenimente din intreg teritoriul SUA, oferind continut de calitate ce poate fi distribuit prin IT utilizand unitatile noastre mobile native IP. Lucram cu Calrec din 2011, moment in care am instalat primul nostru mixer Artemis si am gasit intotdeauna ca sistemele sale audio sunt cele mai bune.”

Cele mai recente trei unitati FLEX au doua remorci cu extindere pana la 5m pentru unitatea A si 2.5m pentru remorci VMU ale unitatii B. Infrastructurile noilor unitati cu remorca dubla sunt construite in jurul switcherului Grass Valley Kayenne K-Frame X IP, un router IP Evertz 384-port EXE 2.0 si un sistem de control Evertz Magnum, pentru a oferi o capacitate de 1080p care ar necesita cel puțin 3000 × 3000 banda.

Mobile TV Group construieste, de asemenea, un camion OB 48 FLEX care este o unitate extensibila de 16m. Aceasta va dispune, de asemenea, de Calrec Artemis. 

Mobile TV Group deserveste in principal pietele sportive din SUA, cu unitati raspandite in toata tara, fiecare administrata de aproximativ 50 de ingineri. Numarul actual de peste 30 de unitati mobile, inclusiv 15 platforme cu doua remorci (Unitatea A si VMU-Unitatea B) care pot pune in practica conceptul de productie „dual-feed” - operatiuni atat pentru echipele de acasa, cat si pentru echipele din cele doua spatii.

Dave Lewty, Regional Sales Manager la Calrec a comentat: „Puterea mixerului Artemis, in combinatie cu solutia noastra Gateway H2-IP este un avantaj imens pentru Mobile TV Group. Le ofera flexibilitatea de care au nevoie si suntem incantati sa facem parte din acest proces continuu pentru ei.

Prin conectarea nativa a tuturor dispozitivelor principale, inclusiv a comutatorului, a camerelor, dispozitivelor de redare, multi-viewere si a mixerelor audio, unitatile lor OB ofera un avantaj competitiv puternic in spatiul OB.”