Mixerele Calrec sunt cele mai vândute mixere din Coreea


În ultimul an, Calrec a generat foarte multe vânzări în piața de broadcast din Coreea prin vânzări de mixere și interfețe AoIP către mai mulți broadcasteri coreeni. Printre acestea, putem evidenția prima vânzare a unui mixer Brio36 în Coreea, mixer achiziționat de cei de la Hyundai Home Shopping Network.


Hyundai Home Shopping Network, un canal T-commerce, avea nevoie de un mixer ce oferă calitate audio premium, dar într-un factor de formă mic. Aceste lucruri sunt exact caracteristicile cele mai importante ale lui Brio. Evident, imediat după instalare, performanța audio a lui Brio i-a încântat pe cei ce l-au achiziționat.


MBC TV, un alt post important din Coreea, a achiziționat tot un mixer Brio, ideal pentru programele sale de știri. MBC avea deja 14 mixere Calrec, așa că erau deja familiarizați cu calitatea mixerelor Calrec.


KBS, un client vechi al Calrec ce folosește mixere Calrec atât pentru posturile sale de televiziune, cât și de radio, va instala două noi mixere Artemis pentru posturile sale de radio. Recent, a achiziționat și două mixere Summa, unul pentru un post de știri și divertisment, iar cel de-al doilea a fost folosit pentru transmisiunile Cupei Mondiale de Fotbal.


Într-un alt proiect, KBS a instalat interfețe Calrec AES67 la principalul lor sediu pentru a servi nevoii de a își conecta gama de mixere existente la o rețea AoIP ieftin și cu ușurință.


"Lucrăm cu Calrec de mulți ani și avem încredere totală în brand-ul lor. Clienții noștri vin de multe ori cu dorințe mari - una dintre ele fiind ca un mixer mic și ieftin să facă față cerințelor unui mixer dublu ca mărime. Am sugerat în mod repetat mixerele Calrec pentru că ele sunt stabile, puternice, cu un număr mare de intrări, ieșiri și capacități ridicate de networking. În plus, Calrec oferă suport tehnic extraordinar." a declarat reprezentantul unei televiziune coreene.


Managerul de vânzări Calrec, Anthony Harrison a declarat "Piața din Coreea este de mare importanță pentru noi și suntem încântați că Brio are asemenea succes acolo. Asta, însă, nu este un accident, pentru că noi continuăm să ne îmbunătățim produsele de la an la an astfel încât clienții noștri să aibă mereu tot ce e mai bun când vine vorba de tehnologie audio. Ca exemplu, am mărit numărul de canale al mixerului Brio, adăugând chiar mai multă versatilitate puternicului Brio."