Maryland TV continuă să se bazeze pe Calrec


Televiziunea publică din Maryland (MPT) este o televiziune câștigătoare a premiului Emmy ce este un client fidel, de lungă durată pentru Calrec. Aceștia au contat din nou pe cei de la Calrec atunci când au achiziționat un mixer Artemis cu 56 de fadere pentru studioul lor. Rețeaua Calrec Hydra 2 a fost și ea integrată în fluxul de lucru al televiziunii.


După 16 ani de transmisiuni cu ajutorul mixerelor Calrec Alpha, MPT se pregătea pentru un upgrade. Artemis are 240 de canale de procesare complete ce fac față cu succes necesităților producerii gamei variate de programe a celor șase posturi tv.


Rețeaua Calrec Hydra 2 a fost implementată pentru a proifta de noua infrastructură cu fibră optică a postului. Hydra 2 are și cardurile Waves SoundGrid și Dante incorporate pentru a profita de opțiuni, rețelistică și fluxuri de lucru adiționale. 


MPT folosește rețeaua Hydra2 pentru a coordona producții în mai multe locații, atunci când un interviu se poate desfășura într-un studio, iar un eveniment în direct în altul. Routarea optimă prin studiourile MPT a fost foarte importantă pentru a facilita viteza producțiilor de diverse mărimi. Routarea rapidă și simplă este importantă pe măsură ce rețeaua continuă să se mărească, televiziunea având planuri să acomodeze 235 de persoane în public în 2019.


"Avem o relație de lungă durată cu MPT, ei fiind printre primii ce au instalat un mixer Calrec Alpha în SUA. Pe parcursul anilor, echipa de ingineri a MPT a apreciat fiabilitatea și departamentul suport al Calrec. Suntem onorați că cei de la MPT continuă să folosească produsele noastre pentru show-urile lor și urmărim cu interes creșterea acestora în anii ce urmează." a declarat reprezentantul Calrec