Litepanels ușurează producția filmului "Mountain Rest"


Produse de înaltă performanță de la Litepanels, OConnor, Sachtler și Anton Bauer - toate acestea fiind brand-uri Vitec Production Solutions - au jucat un rol important în producerea filmului "Mountain Rest", debutul în lungmetraj al scenaristei/regizoarei Alexandra O. Eaton.


Pachetul de echipamente Vitec Production Solutions a constat în lumini Litepanels Astra LED, cap fluid OConnor 2575 și trepied cu pălărie joasă și înaltă, quick release-uri Sachtler și acumulatori Anton/Bauer Cine VCLX.


"Având acces la un echipament de calitate și sofisticat a făcut diferența în producția filmului - chiar și cu un buget restrâns, filmul arată și se simte ca unul cu buget mult mai mare. În ceea ce privește luminile Litepanels Astra LED, ele au ajutat din plin pentru că majoritatea filmului s-a tras înăuntru, ceea ce înseamnă că a trebuit să creăm lumină naturală chiar și atunci când afară ploua sau era întuneric. Panourile Astra sunt fantastice pentru acest obiectiv, dându-ne versatilitatea de care aveam nevoie pentru a păstra continuitatea scenelor. De fapt, filmul arată ca unul tras complet în lumină naturală, ceea ce este de mare importanță pentru mine."


"Pentru că suntem o echipă de producție mică, trebuia să fim foarte agili. Capul fluid OConnor și echipamentul Sachtler au fost foarte ușor de folosit și foarte ușor de cărat, ceea ce ne-a ajutat să schimbăm locațiile ușor și rapid. În același timp, trepiedul ne-a oferit o bază solidă chiar și atunci când ne-am aflat în locații mai periculoase, precum la scenele trase lângă cascade, în peșteri sau în păduri."


Această producție este un exemplu perfect în ceea ce privește munca depusă de cineaștii emergenți. Folosirea echipamentelor noastre în locații și medii improprii demonstrează versatilitatea, calitatea și fiabilitatea acestora.