Litepanels lansează panoul Astra Soft Bi-color


Litepanels inovează din nou în soluțiile de iluminare LED pentru film, fotografie și broadcast, introducând panoul LED Astra Soft Bi-Color. Cu o nouă lentilă difuză, panoul de 10 cm pătrați oferă o lumină delicată ca alternativă la panoul original LED Astra 1x1 Bi-color și imită efectul unui softbox într-un design compact și portabil. Răspunsul din partea industriei în legătura cu noua lampă a fost foarte bun.


"Cu noile panouri Astra Soft-Bicolor, difuzia care se construiește în fața panourilor le face să apară ca o singură sursă plată și frumoasă de lumină. E fantastic! Au și o rază destul de bună și le poți regla intensitatea luminoasă fără să își schimbe temperatura culorii.", a spus Jody Eldred, regizor și director de fotografie câștigător al premiului Emmy.


"De asemenea, pot folosi panourile cu baterii, daca vreau. Asta e un avantaj imens pentru mine pentru ca pot lucra mult mai repede. Cu cât lucrez mai repede, cu atât mai creativ pot fi și pot scoate mai mult dintr-o zi."


Fiecare panou Astra Soft Bi-Color are o putere impresionant de mare, putere ce este printre cele mai mari din această zonă de panouri. Intensitatea luminoasă mai mare iluminează o zonă mai largă, permitându-i panoului să concureze cu surse de lumină exterioară mai mari su de a ilumina zone mari cu un singur panou. Această putere fantastică a luminii, combinată cu temperatura culorii variabilă continuu înseamnă că nu trebuie să instalăm plăci de temperatură fixe.


"Adevărata valoare a Astra Soft este continuarea familiei Astra de produse. E pasiune în design-ul acestora și o înțelegere a modului de folosire al produselor. Unicitatea lămpii este calitatea luminiscenței luminii. Această lampă poate potrivi culori existente cu o calitate delicată și frumoasă pe care doar cei cu cunoștințe profesionale despre lumină o pot înțelege, iar cei ce sunt începători o pot vedea." a spus Pat Grosswendt, unul din fondatorii Litepanels.


Urmând funcționalitatea panoului Astra 1x1 Bi-color, inovatorul panou Astra Soft Bi-color are un CRI mare ce reproduce culorile excepțional și are o temperatură a culorilor foarte precisă. Astra Soft Bi-Color poate comuta ușor între setări de lumina zilei și tungsten pentru a acomoda orice situație de iluminare și pentru a se putea face un dimming lin, fără nicio schimbare notabilă a culorii și fără flicker, indiferent de frame rate sau unghiul diafragmei. La fel ca și celelalte panouri Astra, design-ul Astra Soft Bi-color prezintă optică proiectată special pentru acest panou cu led-uri de calitate ce oferă o putere de patru ori mai mare decât panourile obișnuite 1x1, deci pot ilumina o suprafața mult mai mare. Pe lângă asta, microprocesorul intern al panoului are două moduri de răcire - activ și pasiv - pentru a administra temperatura panoului și a îi menține o durată de viață mare.


"Incă de la introducerea lor, panourile Astra au fost recepționate foarte bine de industrie. Am creat Astra Soft Bi-color pentru clienții care doreau o lumină soft de la Astra Bi-Color fără a mai fi nevoie să cumpere și un softbox pentru fiecare ședința foto/video" a spus Alan Ipakchian, Marketing Manager Litepanels "Reușita de a găsi o soluție la acea cerere la un preț mic e doar un mic exemplu al modului în care ascultăm și ne adaptăm produsele pentru nevoile directorilor de fotografie și a designerilor de lumini."


Astra Soft Bi-color folosește aceleași tehnologii ca și restul familiei Astra, așa că accesoriile sunt interschimbabile. Noul panou este compatibil cu noile module de comunicare ce permit utilizatorilor să controleze luminile via protocolul standard 512 DMX cu module de comunicații wireless DMX sau cu modului de comunicații wireless prin device-ul tău Apple cu aplicația Litepanels SmartLite. Aplicația permite controlul mai multor lumini deodată, cu controale diferite pentru intensitate, temperatură, ventilator și multe altele.